1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Agenda

Rondleidingen september
Kom deze zomer meer te weten over de rijke geschiedenis van Bovendonk tijdens een van de rondleidingen. Meer informatie. 

24 september 2017 - Open Toptrouwlocatie Route
Ontdek of Bovendonk de locatie is voor jullie trouwdag en kom vrijblijvend een kijkje nemen tijdens de Open Toptrouwlocatie Route. Meer informatie.

8 oktober 2017 - Wijn & Tapas op zondag
Geniet van heerlijke wijnen terwijl de tapas gerechten voor uw neus vers worden bereid. Meer informatie.

8 oktober 2017 - Kapelconcert Utrecht String Quartet
Het Utrecht String Quartet geniet een internationale reputatie als veelzijdig en dynamisch kamermuziekensemble. Meer informatie.

21 oktober 2017 - Concert Enschede's Byzantijns Kozakkenkoor en Oudenbosch Mannenkoor
Kom op zondag 21 oktober naar de kapel van Bovendonk en geniet van een GRATIS concert gehouden door het Oudenbosch Mannenkoor samen met het Enschede's Byzantijns Kozakken Koor!

17 november 2017 - Kapelconcert Marietta Petkova
Marietta Petkova is een fenomeen dat één wordt met de vleugel en vervolgens diep doordringt tot de ziel van de componist. Eén van de grootste pianisten van deze tijd. Meer informatie.

24 november 2017 - Lachen & Eten
Op 24 november organiseert Lions Club Halderberge voor de 4e maal het theaterdiner ‘Lachen en Eten’. Meer informatie.

26 november 2017 - Open Toptrouwlocatie Route
Ontdek of Bovendonk de locatie is voor jullie trouwdag en kom vrijblijvend een kijkje nemen tijdens de Open Toptrouwlocatie Route. Meer informatie.

19 januari 2018 - Kapelconcert Trio Martinu
De musici wonnen het Charles Hennen Concours in Heerlen en ontvingen de jaarlijkse prijs van de Tsjechische Kamermuziek Vereniging, gelieerd aan de Tsjechische Filharmonie. Meer informatie.

8 april 2017 - Orlando Quintet
Met hun gebundelde klankrijkdom, virtuositeit, rijke ervaring en tomeloze energie brengen ze traditioneel én nieuw blaaskwintetrepertoire, alsmede eigenzinnige bewerkingen van grote strijkkwartetten, zinderend tot leven. Meer informatie.

10 t/m 13 mei 2018 - Fietsvierdaagse 2018
Op Hemelvaartsdag 10 mei 2018 start voor de 47ste keer de landelijk bekende FIETSVIERDAAGSE HOEVEN bij Bovendonk. Tot en met zondag 13 mei kunt u genieten van de mooiste routes die in West Brabant zijn uitgezet en Brabantse gezelligheid. Kom tijdens de fietsvierdaagse overnachten bij Bovendonk, bekijk hiervoor onze speciale fietsvierdaagse arrangementen. Meer informatie.