1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Agenda

Juli/augustus 2017
Kom deze zomer meer te weten over de rijke geschiedenis van Bovendonk tijdens een van de rondleidingen. Meer informatie.

19 augustus - Bernardus Kerkepad
Op zaterdag 19 augustus, de avond vooraf aan de feestdag van de Heilige Bernardus, wandelen we om 18:00 uur een Pelgrimstocht vanaf Bovendonk in Hoeven naar de Basiliek in Oudenbosch over oude stoffige postkoets- en kerkepaden. Meer informatie.

20 augustus 2017 - Hap & Tap op Wielen "Samba Cubana"

Unieke locatie, unieke foodtrucks, unieke hapjes én drankjes!
Zondag 20 augustus zal Hap&Tap op Wielen wederom neerstrijken in onze voortuin. Met tropische muziek, vrolijke kleuren, Caribische hapjes en heerlijke geuren schotelen wij u deze keer graag een vrolijk, warm, zomers evenement voor.. Kom, proef, ruik én feest mee op het Samba Cubana festival van Hoeven! Toegang gratis! Meer informatie. 

10 september 2017 - Open Monumentendag
Ook tijdens de Open Monumentendagen bent u van harte welkom bij Bovendonk! Geniet met de proeverijlunch van heerlijke streekproducten en maak kennis met de rijkvolle geschiedenis tijdens een rondleiding. Meer informatie.

24 september 2017 - Open Toptrouwlocatie Route
Ontdek of Bovendonk de locatie is voor jullie trouwdag en kom vrijblijvend een kijkje nemen tijdens de Open Toptrouwlocatie Route. Meer informatie.

10 t/m 13 mei 2018 - Fietsvierdaagse 2018
Op Hemelvaartsdag 10 mei 2018 start voor de 47ste keer de landelijk bekende FIETSVIERDAAGSE HOEVEN bij Bovendonk. Tot en met zondag 13 mei kunt u genieten van de mooiste routes die in West Brabant zijn uitgezet en Brabantse gezelligheid. Kom tijdens de fietsvierdaagse overnachten bij Bovendonk, bekijk hiervoor onze speciale fietsvierdaagse arrangementen. Meer informatie.