Brasserie

Brasserie Bovendonk is een gezellige eetgelegenheid, waar u wordt verwelkomd in een gezellige, warme en huiselijke sfeer. Naast de Brasserie, welke een intiem en rustig karakter heeft, kunt u in het voorjaar en in de zomer ook genieten van de zon in onze prachtige binnentuin.

De Brasserie is een uitgelezen plek om een snelle gezonde lunch te nuttigen, gezellig te eten met familie, vrienden of zakelijke partners of heerlijk te borrelen. Wij bieden u een kleine maar gevarieerde menukaart met voor ieder wat wils. Bij ons kunt u terecht voor koffie met een lekkernij, diverse stokbroodjes, salades, borrelhapjes, diverse speciaal bieren of een 3-gangen menu.

Bekijk de menukaart.

Magisterbier
Proeft u tijdens uw komst eens van ons eigen Magisterbier! Het Magisterbier, dat speciaal gebrouwen wordt voor Bovendonk, is blond, toegankelijk, vol van smaak, heeft een zacht bittere afdronk. Het Magisterbier is exclusief verkrijgbaar in Bovendonk.

Openingstijden en reserveren
Alleen geopend tijdens activiteiten op Bovendonk of op reservering voor gezelschappen vanaf 12 personen! Informeer naar de actuele openingstijden of reserveer via mail of +31 (0)165 50 75 50 .

  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen