1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Open monumentendag

Zondag 10 september vindt de landelijke Open Monumentendag plaats. Ook Bovendonk opent haar deuren en laat het publiek kennismaken met de rijkvolle geschiedenis van het pand.

Op 10 september zijn meer dan vierduizend prachtige monumenten in heel Nederland gratis toegankelijk voor iedereen. Het is dé kans om een plek te bezoeken waar je normaal niet zo snel komt, of om mee te doen aan een eenmalige activiteit.

Als rijksmonument mag Bovendonk niet ontbreken aan de deelnemerslijst van de Open Monumentendag 2017. Wij verwelkomen op 10 september dan ook iedereen die geïnteresseerd is naar het door Pierre Cuypers ontworpen gebouw.

Onze rondleiders nemen u middels een presentatie mee terug in de tijd en zullen het verhaal versterken  met een rondleiding door het pand welke veel gelijkenissen toont met het Rijksmuseum in Amsterdam. De rondleidingen starten om 11.00 uur en 14.00 uur

Naast het kennismaken met de geschiedenis van Bovendonk heeft men ook de gelegenheid om streekproducten te proeven in de brasserie.