Belangrijke mededeling

Beste gast,

Vanwege de maatregelen omtrent Covid-19 is Conferentiecentrum & Hotel Bovendonk gesloten tot ten minste 6 april. Uiteraard zijn wij telefonisch en per mail gewoon bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 15:00. 

We hopen u snel weer te mogen ontvangen bij Bovendonk.

Met vriendelijke groeten,

Directie en personeel

  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Welkom bij Conferentiecentrum & Hotel Bovendonk

Conferentiecentrum & Hotel Bovendonk bevindt zich in het centrum van Hoeven in Noord-Brabant, tussen Etten-Leur, Roosendaal en Breda. De bijzondere historische locatie leent zich uitstekend voor uw zakelijke- of persoonlijke evenement. De flexibiliteit en Brabantse gastvrijheid zorgen ervoor dat u zich hier direct thuis voelt en het u aan niets ontbreekt.

Conferentiecentrum Bovendonk

Met 11 verschillende vergaderzalen en een unieke sfeer in combinatie met de flexibiliteit van service en mogelijkheden biedt Bovendonk u een perfecte vergaderlocatie voor een één- of meerdaags verblijf, voor een grote en kleine groep, bijvoorbeeld voor een bedrijfstraining, congres, vergadering, conferentie of bedrijfsevenement in Noord-Brabant.

Bekijk de zalen Bovendonk zakelijk

Feest- en trouwlocatie Bovendonk

Op Bovendonk viert u onvergetelijke momenten. Een huwelijksceremonie in de binnentuin én een feest in de avond of een verjaardag of jubileum met een gezellige borrel. De ambiance van Bovendonk zorgt er voor dat u een overgetelijke dag beleeft. Uw gasten kunnen ook overnachten in één van de 48 hotelkamers.

Feestlocatie Bovendonk Trouwlocatie Bovendonk

Hotel Bovendonk


Hotel Bovendonk beschikt over 48 kamers met badkamer en toilet met uitzicht over de binnentuin of bossen rondom het klooster. Voor zowel zakelijke overnachtingen, een weekendje weg of een fietsvakantie in West-Brabant is een verblijf bij Hotel Bovendonk uitermate geschikt. Overnachten in de authentieke sferen van weleer met hedendaags comfort. De 24 éénpersoonskamers zijn ideaal voor een zakelijk verblijf. Met een locatie dicht bij diverse snelwegen zijn Breda, Bergen op Zoom, Roosendaal en Moerdijk allen binnen een half uur bereikbaar. Tijdens uw verblijf kunt u lunchen, borrelen en dineren in Grand Café "De Huyskamer".

Waar vindt u Bovendonk?


Conferentiecentrum & Hotel Bovendonk bevindt zich centraal gelegen in West-Brabant op slechts 15 minuten van Breda en Roosendaal op korte afstand van de A58 en A17, waardoor ook Antwerpen, Rotterdam en Bergen op Zoom binnen handbereik liggen. Er is een ruim voldoende parkeergelegenheid tot 150 auto's. Ook met het OV is Bovendonk goed bereikbaar. Vanaf de NS-stations Oudenbosch en Etten-Leur vertrekt ieder half uur een bus naar Hoeven die op 3 minuten van Conferentiecentrum & Hotel Bovendonk stopt. Naar de routebeschrijving

Agenda