FIETSVIERDAAGSE 9-10-11-12 MEI 2024
Conferentiecentrum Bovendonk
Discount slider image

FIETSVIERDAAGSE 9-10-11-12 MEI 2024

Bovendonk heeft dit jaar opnieuw de leukste fiets-arrangementen voor jouw hemelvaart weekend! Begin je fietsavontuur bij ons historisch verblijf, ontdek prachtige routes in de omgeving van Halderberge en geniet van speciale arrangementen die perfect aansluiten op jouw ervaring. Na een dag vol ontdekkingen, ontspan en verblijf comfortabel bij Bovendonk. Reserveer snel voor 1- of 2-persoonskamers voordat ze allemaal vergeven zijn!

 

En alsof dat nog niet genoeg is, herintroduceren we een geliefde traditie: de BBQ op zaterdag! Verrijk jouw weekend met heerlijke smaken en gezelligheid. Schrijf je snel in door een e-mail te sturen naar frontoffice@bovendonk.nl en verzeker jezelf van een plekje bij dit culinaire samenzijn. Maak je weekend compleet met de warmte van goed gezelschap en de heerlijke aroma's van onze barbecue!

Vacatures en stages bij Bovendonk

Conferentiecentrum & Hotel Bovendonk is één van de meest bijzondere locaties van West-Brabant. In 2019, 2020 en 2022 is Bovendonk verkozen tot "Beste XL-vergaderlocatie van Noord-Brabant" en landelijk bereikte Bovendonk een top-10 notering. Naast conferentiecentrum & hotel is Bovendonk een trouw- en evenementenlocatie, waardoor er veel verschillende soorten activiteiten georganiseerd worden en geen dag hetzelfde is.

Voor een actueel overzicht van onze vacatures kijk je op:

Werkenindehoreca.nl

 

Stage lopen bij Bovendonk

Conferentiecentrum & Hotel Bovendonk is een officieel leerbedrijf (SBB), waar je alle kneepjes en facetten van het hospitalityvak in de praktijk kunt leren. Naast de voor de hand liggende operationele hospitality stages bieden wij ook internships in (online) marketing, sales, office, HR en dutymanagementvoor HBO hospitality studenten.

Voor een actueel overzicht van onze stageplaatsen en leerwerkplekken kijk je op:

Stagemarkt.nl