FIETSVIERDAAGSE 9-10-11-12 MEI 2024
Conferentiecentrum Bovendonk
Discount slider image

FIETSVIERDAAGSE 9-10-11-12 MEI 2024

Bovendonk heeft dit jaar opnieuw de leukste fiets-arrangementen voor jouw hemelvaart weekend! Begin je fietsavontuur bij ons historisch verblijf, ontdek prachtige routes in de omgeving van Halderberge en geniet van speciale arrangementen die perfect aansluiten op jouw ervaring. Na een dag vol ontdekkingen, ontspan en verblijf comfortabel bij Bovendonk. Reserveer snel voor 1- of 2-persoonskamers voordat ze allemaal vergeven zijn!

 

En alsof dat nog niet genoeg is, herintroduceren we een geliefde traditie: de BBQ op zaterdag! Verrijk jouw weekend met heerlijke smaken en gezelligheid. Schrijf je snel in door een e-mail te sturen naar frontoffice@bovendonk.nl en verzeker jezelf van een plekje bij dit culinaire samenzijn. Maak je weekend compleet met de warmte van goed gezelschap en de heerlijke aroma's van onze barbecue!

FEESTLOCATIE REGIO BREDA

Iedereen heeft wel eens iets te vieren. Een speciale gebeurtenis zoals een jubileum, verjaardag, geboorte of familiereünie vraagt om een bijzondere dag op een bijzondere feestlocatie. Bovendonk in Hoeven, Noord-Brabant is een klooster met verschillende ruimtes voor uw feest of bijeenkomst. Wat u ook te vieren heeft, u bent van harte welkom bij Bovendonk.

 


Feestlocatie voor iedere gelegenheid

Bovendonk is een prachtige locatie om van iedere gebeurtenis een onvergetelijk moment te maken. Binnen Bovendonk vindt u sfeervolle zalen en verschillende horeca-ruimten voor al uw culinaire wensen en feestelijkheden. Van borrel tot diner, van babyshower tot bruiloftsfeest, wij hebben altijd wel een passend concept om uw feest tot iets speciaals te maken. We informeren u graag over de vele mogelijkheden van 10 tot 150 personen! Denk bijvoorbeeld aan:

 • Verjaardag
 • Huwelijksjubileum
 • Diner
 • Babyshower
 • Doopfeest
 • Afscheidsfeest

Bijzonder vieren

Bovendonk beschikt over verschillende ruimtes variërend van klein en knus tot groots en indrukwekkend. In de Stafkamer kunt u lunchen of dineren in een van de voornaamste verblijven van Bovendonk. Voor de grotere gezelschappen is de Refterzaal geschikt waar tot 150 personen terecht kunnen. Kortom, een feestlocatie met een geschikte ruimte voor ieder gezelschap.


Binnen of buiten?

In de Refterzaal kunt u een fantastische feestavond beleven. De indrukwekkende ruimte, waar vroeger de priesterstudenten hun maaltijd nuttigden is geschikt voor een feest, diner of receptie tot 150 personen. Bij lekker weer kunt u ook gebruik maken van de binnentuin. Geniet onder het genot van een drankje en goed gezelschap van de indrukwekkende architectuur. De binnentuin kan tot maximaal 150 personen* herbergen.

*In verband met het weer en uitwijkmogelijkheden zullen groepen tot maximaal 150 personen worden aangenomen in de binnentuin. Aantallen daarboven op eigen risico.

Feestlocatie met overnachting

Feestlocatie Bovendonk is de ideale feestlocatie als u gasten van verder weg ontvangt. Met 52 hotelkamers in het pand kunnen gasten die van buiten de regio komen overnachten op de feestlocatie na een gezellig feest of borrel. Door de hotelkamers kunt u ook een meerdaags feest, zoals een familiereünie organiseren.

Waarom Bovendonk als feestlocatie?

Bovendonk wordt voor feesten en partijen ingezet door families, vrienden en bedrijven. Ze kozen voor Bovendonk als feestlocatie in de regio breda o.a. vanwege:

 • Een bijzondere feestlocatie in de regio Breda en Roosendaal
 • Centraal gelegen in West-Brabant, goed bereikbaar
 • Alles in één locatie, diner, feest, overnachting
 • Gratis parkeergelegenheid voor uw gasten
 • Gemakkelijk bereikbaar via A58 en A17 op enkele minuten afstand
 • Geschikt voor gezelschappen tot 300 personen
 • Zowel binnen als buiten diverse mogelijkheden om te feesten en vieren.

Wilt u meer informatie ontvangen over de mogelijkheden voor het organiseren van uw feest op Bovendonk in Hoeven (Noord-Brabant), neem dan contact op met eventplanners voor een vrijblijvende afspraak en rondleiding.

Bellen     Mailen

 1. We zullen een antwoord naar dit e-mailadres sturen.
 2. We gebruiken uw telefoonnummer indien we contact met u willen opnemen in verband met uw vraag.
 3. We gebruiken uw persoonsgegevens uitsluitend voor het beantwoorden van uw vraag en zullen deze gegevens nergens anders voor gebruiken.
 4. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.