FIETSVIERDAAGSE 9-10-11-12 MEI 2024
Conferentiecentrum Bovendonk
Discount slider image

FIETSVIERDAAGSE 9-10-11-12 MEI 2024

Bovendonk heeft dit jaar opnieuw de leukste fiets-arrangementen voor jouw hemelvaart weekend! Begin je fietsavontuur bij ons historisch verblijf, ontdek prachtige routes in de omgeving van Halderberge en geniet van speciale arrangementen die perfect aansluiten op jouw ervaring. Na een dag vol ontdekkingen, ontspan en verblijf comfortabel bij Bovendonk. Reserveer snel voor 1- of 2-persoonskamers voordat ze allemaal vergeven zijn!

 

En alsof dat nog niet genoeg is, herintroduceren we een geliefde traditie: de BBQ op zaterdag! Verrijk jouw weekend met heerlijke smaken en gezelligheid. Schrijf je snel in door een e-mail te sturen naar frontoffice@bovendonk.nl en verzeker jezelf van een plekje bij dit culinaire samenzijn. Maak je weekend compleet met de warmte van goed gezelschap en de heerlijke aroma's van onze barbecue!

Groepsaccommodatie voor 10 personen bij Hotel Bovendonk

Ontdek de gezelligheid van de groepsaccommodatie voor 10 personen bij Hotel Bovendonk. Onze comfortabele kamers bieden de perfecte sfeer voor diverse bijeenkomsten, zoals kleine reünies of gezellige vriendenweekendjes.

Groepsaccommodatie voor 10 personen


Als veelzijdige groepsaccommodatie voor 10 personen streven wij ernaar een verblijf aan te bieden dat volledig aan jullie wensen voldoet. Maak gebruik van onze faciliteiten met genoeg ruimte voor jullie eigen programma's en budgetten. Er is zelfs een eigen plek om te eten en te drinken, waar een huiselijke sfeer heerst.

Omgeving en uitjes


Onze accommodatie voor 10 personen bevindt zich aan de rand van het prachtige Van Gogh Nationaal Park, dichtbij steden als Breda, Roosendaal en Antwerpen. Ideaal als uitvalsbasis om de omgeving te verkennen. Ontdek Nationaal Park De Biesbosch, de Efteling, Amsterdam, Deltapark Neeltje Jans, Unesco Werelderfgoed Kinderdijk, en steden zoals Breda, Dordrecht, Rotterdam, Delft en Gouda.

Verken ook lokale bezienswaardigheden zoals de Basiliek van Oudenbosch, Playdôme Roosendaal, Indoor Skydive Roosendaal, Snowworld Rupchen-Breda, Vitea Wellnessresort Roosendaal, vestingstad Willemstad (Zuidwaterlinie) en Designer Outlet Roosendaal.

Lokale belevenissen


Voor meer informatie over leuke activiteiten en plekken in de buurt, kun je de website van Visit Halderberge of Toeristeninformatienederland.nl bekijken.

Reserveer nu voor een onvergetelijk accommodatie met uw groep van 10 personen bij Hotel Bovendonk!

Reserveer groepsaccomodatie

 

Opzoek naar een accommodatie voor 20 personen?

Bekijk dan gerust onze groepsaccommodatie van 20 personen 

 

Beste Prijsgarantie
 — 
Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen