FIETSVIERDAAGSE 9-10-11-12 MEI 2024
Conferentiecentrum Bovendonk
Discount slider image

FIETSVIERDAAGSE 9-10-11-12 MEI 2024

Bovendonk heeft dit jaar opnieuw de leukste fiets-arrangementen voor jouw hemelvaart weekend! Begin je fietsavontuur bij ons historisch verblijf, ontdek prachtige routes in de omgeving van Halderberge en geniet van speciale arrangementen die perfect aansluiten op jouw ervaring. Na een dag vol ontdekkingen, ontspan en verblijf comfortabel bij Bovendonk. Reserveer snel voor 1- of 2-persoonskamers voordat ze allemaal vergeven zijn!

 

En alsof dat nog niet genoeg is, herintroduceren we een geliefde traditie: de BBQ op zaterdag! Verrijk jouw weekend met heerlijke smaken en gezelligheid. Schrijf je snel in door een e-mail te sturen naar frontoffice@bovendonk.nl en verzeker jezelf van een plekje bij dit culinaire samenzijn. Maak je weekend compleet met de warmte van goed gezelschap en de heerlijke aroma's van onze barbecue!

Groepsaccommodatie voor 20 personen bij Hotel Bovendonk

Ontdek de charme de groepsaccomodatie bij Hotel Bovendonk, waar we een warm welkom bieden aan gezelschappen van 20 personen. Met comfortabele kamers creëren we de perfecte omgeving voor diverse bijeenkomsten, van intieme reünies tot gezellige vriendenweekenden.

Onze groepsaccomodatie voor 20 personen

Als groepsaccommodatie en hotel ineen voor 20 personen, streven wij naar het bieden van een volledig verzorgd en op maat gemaakt verblijf. Profiteer van onze groepsfaciliteiten met voldoende ruimte voor eigen programma's en budgetten. Een eigen restaurant- en barruimte staat tot jullie beschikking om een gezellige en huiselijke sfeer te creëren.

Omgeving en uitstapjes

Gelegen aan de rand van het betoverende Van Gogh Nationaal Park, in de nabijheid van Breda, Roosendaal en Antwerpen, fungeren wij als een ideale groepsaccomodatie voor 20 personen voor verkenning. Ontdek Nationaal Park De Biesbosch, de Efteling, Amsterdam, Deltapark Neeltje Jans, Unesco Werelderfgoed Kinderdijk, en steden zoals Breda, Dordrecht, Rotterdam, Delft en Gouda.

Ontdek ook lokale bezienswaardigheden zoals de Basiliek van Oudenbosch, Playdôme Roosendaal, Indoor Skydive Roosendaal, Snowworld Rupchen-Breda, Vitea Wellnessresort Roosendaal, vestingstad Willemstad (Zuidwaterlinie) en Designer Outlet Roosendaal.

Lokale belevenissen


Voor meer informatie over lokale activiteiten en bezienswaardigheden, bekijk de website van Visit Halderberge of toeristeninformatienederland.nl 

Reserveer nu voor een onvergetelijk verblijf met uw groep van 20 personen bij Hotel Bovendonk!

Reserveer groepsaccomodatie

 

Opzoek naar een accommodatie voor 10 personen?

Bekijk dan gerust onze groepsaccomodatie van 10 personen 

 

Beste Prijsgarantie
 — 
Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen