FIETSVIERDAAGSE 9-10-11-12 MEI 2024
Conferentiecentrum Bovendonk
Discount slider image

FIETSVIERDAAGSE 9-10-11-12 MEI 2024

Bovendonk heeft dit jaar opnieuw de leukste fiets-arrangementen voor jouw hemelvaart weekend! Begin je fietsavontuur bij ons historisch verblijf, ontdek prachtige routes in de omgeving van Halderberge en geniet van speciale arrangementen die perfect aansluiten op jouw ervaring. Na een dag vol ontdekkingen, ontspan en verblijf comfortabel bij Bovendonk. Reserveer snel voor 1- of 2-persoonskamers voordat ze allemaal vergeven zijn!

 

En alsof dat nog niet genoeg is, herintroduceren we een geliefde traditie: de BBQ op zaterdag! Verrijk jouw weekend met heerlijke smaken en gezelligheid. Schrijf je snel in door een e-mail te sturen naar frontoffice@bovendonk.nl en verzeker jezelf van een plekje bij dit culinaire samenzijn. Maak je weekend compleet met de warmte van goed gezelschap en de heerlijke aroma's van onze barbecue!

Beste Prijsgarantie
 — 
Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Groepsaccommodatie voor 40 personen bij Hotel Bovendonk

Ontdek de gastvrijheid van de groepsaccommodatie bij Hotel Bovendonk, waar een hartelijke ontvangst wacht op gezelschappen van 40 personen. Met comfortabele kamers creëren we de perfecte setting voor uiteenlopende bijeenkomsten, van intieme reünies tot gezellige vriendenweekenden.

Onze groepsaccommodatie voor 40 personen


Als veelzijdige groepsaccommodatie en hotel voor 40 personen streven wij ernaar een volledig verzorgd en op maat gemaakt verblijf te bieden. Maak gebruik van onze groepsfaciliteiten met voldoende ruimte voor eigen programma's en budgetten. Een eigen restaurant- en barruimte staat tot jullie beschikking om een warme en huiselijke sfeer te creëren.

Omgeving en uitstapjes

Gelegen aan de rand van het betoverende Van Gogh Nationaal Park, in de nabijheid van Breda, Roosendaal en Antwerpen, zijn wij de ideale groepsaccommodatie voor 40 personen om de omgeving te verkennen. Ontdek Nationaal Park De Biesbosch, de Efteling, Amsterdam, Deltapark Neeltje Jans, Unesco Werelderfgoed Kinderdijk, en steden zoals Breda, Dordrecht, Rotterdam, Delft en Gouda.

Ontdek ook lokale bezienswaardigheden zoals de Basiliek van Oudenbosch, Playdôme Roosendaal, Indoor Skydive Roosendaal, Snowworld Rupchen-Breda, Vitea Wellnessresort Roosendaal, vestingstad Willemstad (Zuidwaterlinie) en Designer Outlet Roosendaal.

Lokale belevenissen


Voor meer informatie over lokale activiteiten en bezienswaardigheden, bekijk de website van Visit Halderberge of toeristeninformatienederland.nl 

Reserveer nu voor een onvergetelijk accommodatie met uw groep van 40 personen bij Hotel Bovendonk!

Reserveer groepsaccomodatie  

 

Opzoek naar een accommodatie voor 30 personen?

Bekijk dan gerust onze groepsaccommodatie van 30 personen