1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Weekendje weg in Noord-Brabant arrangementen

Hotel Bovendonk is de perfecte uitvalsbasis voor een weekendje weg in Noord-Brabant. Fietsen, wandelen, shoppen of er gewoon even tussen uit. Voor het ideale weekendje weg of een midweek vakantie hebben we verrassende arrangementen met scherpe prijzen. Eindeloos genieten in West-Brabant! Er is zoveel te zien én beleven, van Van Gogh tot religieus erfgoed.

Weekendje fietsen in Noord-Brabant

Fietsen in Noord-Brabant is een genot voor iedereen. Het perfect onderhouden knooppunten netwerk in Noord-Brabant is een prima aanleiding om de fiets te pakken en het landschap met rivieren, dorpen, dijken en steden te ontdekken. In West-Brabant is een terras nooit ver weg en merk je de bourgondische invloed overal. Met een van de fietsarrangementen bij Hotel Bovendonk ontdekt u West-Brabant vanaf de fiets vanuit een prachtige en historische locatie.

Weekendje cultuur en architectuur in Noord-Brabant

Cultuur en architectuurliefhebbers zijn in Noord-Brabant zeker aan het juiste adres. Met de historische steden Breda, Bergen op Zoom en Oudenbosch en de vestingen van de Zuiderwaterlinie met als praalstuk Vesting Willemstad is het westelijk deel van Noord-Brabant een verademing voor liefhebbers van cultuur en architectuur. Treed je liever in de voetstappen van een bekend kunstenaar? Ontdek dan waar Vincent van Gogh geboren en getogen is in Zundert en Etten-Leur, belangrijke plaatsen tijdens zijn jeugd. Met de van Gogh fietsroutes en wandelroutes ontdek je het Noord-Brabant van Vincent van Gogh.

Alle arrangementen zijn inclusief uitgebreid ontbijtbuffet.