FIETSVIERDAAGSE 9-10-11-12 MEI 2024
Conferentiecentrum Bovendonk
Discount slider image

FIETSVIERDAAGSE 9-10-11-12 MEI 2024

Bovendonk heeft dit jaar opnieuw de leukste fiets-arrangementen voor jouw hemelvaart weekend! Begin je fietsavontuur bij ons historisch verblijf, ontdek prachtige routes in de omgeving van Halderberge en geniet van speciale arrangementen die perfect aansluiten op jouw ervaring. Na een dag vol ontdekkingen, ontspan en verblijf comfortabel bij Bovendonk. Reserveer snel voor 1- of 2-persoonskamers voordat ze allemaal vergeven zijn!

 

En alsof dat nog niet genoeg is, herintroduceren we een geliefde traditie: de BBQ op zaterdag! Verrijk jouw weekend met heerlijke smaken en gezelligheid. Schrijf je snel in door een e-mail te sturen naar frontoffice@bovendonk.nl en verzeker jezelf van een plekje bij dit culinaire samenzijn. Maak je weekend compleet met de warmte van goed gezelschap en de heerlijke aroma's van onze barbecue!

Groepsaccomodatie

 

Met 28 tweepersoonskamer en 24 eenpersoonskamers is hotel Bovendonk een uitstekende basis voor diverse soorten gezelschappen, van busreis tot familie- en vriendenweekend. Door onze groepsfaciliteiten is ons hotel ook beschikbaar als een full serviced en catered groepsaccomodatie, waarbij er zeker ruimte is voor uw eigen programma en budget! Een eigen restaurant/barruimte met gezellig terras in onze binnentuin staan tot jullie beschikking voor een gezellige huiselijke sfeer. 

Als groepsaccommodatie en hotel zijn wij gelegen aan de rand van het Van Gogh Nationaal Park in de buurt van Breda, Roosendaal en Antwerpen. Een perfecte uitvalsbasis voor zowel uitstapjes naar Nationaal Park De Biesbosch, Efteling, Amsterdam, Deltapark Neeltje Jans en Unesco Werelderfgoed Kinderdijk en steden als Breda, Dordrecht, Rotterdam, Delft en Gouda.

In de directe omgeving zijn de Basiliek van Oudenbosch, Playdôme Roosendaal, Indoor Skydive Roosendaal, Snowworld Rupchen-Breda, Vitea Wellnessresort Roosendaal, vestingstad Willemstad (Zuidwaterlinie) en Designer Outlet Roosendaal gelegen voor een ontspannende activiteit. Natuurlijk is er ook lokaal meer dan genoeg te beleven, zie hiervoor de website van Visit Halderberge of toeristeninformatienederland.nl

Benieuwd? Bekijk hier de mogelijkheden! 

Groepsaccomodatie voor 10 personen 

Groepsaccomodatie voor 20 personen 

Groepsaccomodatie voor 30 personen

Groepsaccomodatie voor 40 personen

 

Meteen boeken? 

Boek direct een groepsaccomodatie

 

 

Beste Prijsgarantie
 — 
Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen