Trouwlocatie Bovendonk
Trouwlocatie Bovendonk
DIneropstelling Refterzaal
DIneropstelling Refterzaal
Bibliotheek van Bovendonk tot 80 personen
Bibliotheek van Bovendonk tot 80 personen
  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Welkom bij Conferentiecentrum & Hotel Klooster Bovendonk

Conferentiecentrum & Hotel Klooster Bovendonk bevindt zich in het centrum van Hoeven in Noord-Brabant, tussen Etten-Leur, Roosendaal en Breda. De bijzondere historische locatie leent zich uitstekend voor uw zakelijke- of persoonlijke evenement. De flexibiliteit en Brabantse gastvrijheid zorgen ervoor dat u zich hier direct thuis voelt en het u aan niets ontbreekt.

Conferentiecentrum Bovendonk


De bijzondere locatie en het karakter van het klooster zorgen voor een perfecte ambiance voor uw persoonlijke- of zakelijke bijeenkomst. De architectuur in neogotische kloostervorm is indrukwekkend, waardoor uw verblijf een extra dimensie krijgt. Uiteraard wordt u tijdens uw verblijf ook in culinair opzicht uitstekend verzorgd door onze veelzijdige keuken.

Met 19 verschillende zalen en een unieke sfeer in combinatie met de flexibiliteit van service en mogelijkheden biedt Bovendonk u een perfecte locatie voor een één- of meerdaags verblijf, voor een grote en kleine groep, bijvoorbeeld voor een bedrijfstraining, congres, vergadering, conferentie of bedrijfsevenement in Noord-Brabant

Hotel Bovendonk


Hotel Bovendonk beschikt over 48 kamers met badkamer en toilet met uitzicht over de binnentuin of bossen rondom het klooster. Voor zowel zakelijke overnachtingen, een weekendje weg of een fietsvakantie in West-Brabant is een verblijf bij Hotel Bovendonk uitermate geschikt. Overnachten in de authentieke sferen van weleer met hedendaags comfort. De 24 éénpersoonskamers zijn ideaal voor een zakelijk verblijf. Met een locatie dicht bij diverse snelwegen zijn Breda, Bergen op Zoom, Roosendaal en Moerdijk allen binnen een half uur bereikbaar.

Brasserie Bovendonk


Bij Brasserie Bovendonk bent u aan het juiste adres voor een lekkere lunch, diner of een drankje aan de bar. De brasserie is 7 dagen per week geopend en bevindt zich in de prachtige voorbouw die nog steeds de sfeer van de 20e eeuw ademt. Met een moderne menukaart verrast onze keukenbrigade u graag op culinair gebied!

Locatie


Conferentiecentrum & Hotel Bovendonk bevindt zich centraal gelegen in West-Brabant op slechts 15 minuten van Breda en Roosendaal op korte afstand van de A58 en A17, waardoor ook Antwerpen, Rotterdam en Bergen op Zoom binnen handbereik liggen. Er is een ruim voldoende parkeergelegenheid tot 150 auto's. Ook met het OV is Bovendonk goed bereikbaar. Vanaf de NS-stations Oudenbosch en Etten-Leur vertrekt ieder half uur een bus naar Hoeven die op 3 minuten van Conferentiecentrum & Hotel Bovendonk stopt. Naar de routebeschrijving

Agenda