1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Agenda

Rondleidingen 2018
Meer over de historie en architectuur van  monument Bovendonk weten? De gids van Bovendonk geeft door het jaar heen gratis rondleidigen. Bekijk hier alle data.

19 januari 2018 - Kapelconcert Trio Martinu
De musici wonnen het Charles Hennen Concours in Heerlen en ontvingen de jaarlijkse prijs van de Tsjechische Kamermuziek Vereniging, gelieerd aan de Tsjechische Filharmonie. Meer informatie.

28 januari 2018 - Wijn en Tapas op zondag
Geniet van heerlijke wijnen terwijl de tapas gerechten voor uw neus vers worden bereid. Meer informatie.

3 februari 2018 - Open Toptrouwlocatie Route
Ontdek of Bovendonk de locatie is voor jullie trouwdag en kom vrijblijvend een kijkje nemen tijdens de Open Toptrouwlocatie Route. Meer informatie.

26 maart 2018 - Modeshow
De nieuwste trends op het gebied van schoenen, kapsels en kleding. Kom naar deze spectaculaire modeshow in Bovendonk! Zaal open: 19.00 uur, start show: 19.30 uur, Entree: € 10,- inclusief 2 consumpties. (Verkooppunten ESZA Womansfashion, Van Meer Schoenen, Studio HAAR).Geniet voorafgaand aan de show van een heerlijk 3-gangen fashion-menu voor € 22,50. reserveren kan via info@bovendonk.nl of 0165 50 75 50.

8 april 2018 - Orlando Quintet
Met hun gebundelde klankrijkdom, virtuositeit, rijke ervaring en tomeloze energie brengen ze traditioneel én nieuw blaaskwintetrepertoire, alsmede eigenzinnige bewerkingen van grote strijkkwartetten, zinderend tot leven. Meer informatie.

10 t/m 13 mei 2018 - Fietsvierdaagse 2018
Op Hemelvaartsdag 10 mei 2018 start voor de 47ste keer de landelijk bekende FIETSVIERDAAGSE HOEVEN bij Bovendonk. Tot en met zondag 13 mei kunt u genieten van de mooiste routes die in West Brabant zijn uitgezet en Brabantse gezelligheid. Kom tijdens de fietsvierdaagse overnachten bij Bovendonk, bekijk hiervoor onze speciale fietsvierdaagse arrangementen. Meer informatie.

7 augustus - Antiek- en Curiosamarkt
Op dinsdag 7 augustus verzorgt Organisatieburo van Aerle voor de 1e keer een antiek- en curiosa markt in Bovendonk. Meer informatie.

12 augustus - Hap&Tap op wielen Zomereditie
Zondag 12 augustus zal Hap&Tap op Wielen wederom neerstrijken op het sfeervolle landgoed van het oude seminarie Bovendonk te Hoeven. Meer informatie.