1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Agenda

Rondleidingen 2018
Meer over de historie en architectuur van  monument Bovendonk weten? De gids van Bovendonk geeft door het jaar heen gratis rondleidigen. Bekijk hier alle data.

t/m maart 2018 - Expositie Ramon Mangold 
"Zilveren Camera"-winnaar Ramon Mangold exposeert zijn fotografie bij Bovendonk. De expositie "Katholiek Brabant" laat het katholieke leven anno nu in prachtige beelden zien. U bent van harte welkom om de expositie te bewonderen.

24 maart 2018 - Bierbrouwworkshop
Altijd al willen weten hoe bier gebrouwen wordt? Lijkt het je leuk om een eigen bier te brouwen? In samenwerking met Hoevense brouwerij 't Meuleneind organiseert Bovendonk op 8 zaterdagen een brouwworkshop. Een leuk uitje voor een vriendendag of vrijgezellenfeest! Meer informatie.

26 maart 2018 - Modeshow
De nieuwste trends op het gebied van schoenen, kapsels en kleding. Kom naar deze spectaculaire modeshow in Bovendonk! Zaal open: 19.00 uur, start show: 19.30 uur, Entree: € 10,- inclusief 2 consumpties. (Verkooppunten ESZA Womansfashion, Van Meer Schoenen, Studio HAAR).Geniet voorafgaand aan de show van een heerlijk 3-gangen fashion-menu voor € 22,50. reserveren kan via info@bovendonk.nl of 0165 50 75 50.

1 april 2018 - Paasbrunch
Voor slechts € 25,00 per persoon kunt u op 1e paasdag genieten van een compleet brunch met heerlijke hapjes. Wees er als de kippen bij en reserveer een tafeltje voordat het te laat is. Meer informatie.

8 april 2018 - Orlando Quintet
Met hun gebundelde klankrijkdom, virtuositeit, rijke ervaring en tomeloze energie brengen ze traditioneel én nieuw blaaskwintetrepertoire, alsmede eigenzinnige bewerkingen van grote strijkkwartetten, zinderend tot leven. Meer informatie.

15 april 2018 - Open Toptrouwlocatie Route
Ontdek of Bovendonk de locatie is voor jullie trouwdag en kom vrijblijvend een kijkje nemen tijdens de Open Toptrouwlocatie Route. Meer informatie.

29 april 2018 - Wijn en Tapas op zondag
Geniet van heerlijke wijnen terwijl de tapas gerechten voor uw neus vers worden bereid. Meer informatie.

10 t/m 13 mei 2018 - Fietsvierdaagse 2018
Op Hemelvaartsdag 10 mei 2018 start voor de 47ste keer de landelijk bekende FIETSVIERDAAGSE HOEVEN bij Bovendonk. Tot en met zondag 13 mei kunt u genieten van de mooiste routes die in West Brabant zijn uitgezet en Brabantse gezelligheid. Kom tijdens de fietsvierdaagse overnachten bij Bovendonk, bekijk hiervoor onze speciale fietsvierdaagse arrangementen. Meer informatie.

17 mei 2018 - Asperges in de Binnentuin
Op donderdag 17 mei is de binnentuin van Bovendonk het decor van "Asperges in de Binnentuin". Het is een bourgondisch aspergediner en netwerkevenement dat wordt georganiseerd door Kiwanis Halderberge. De opbrengst gaat naar het goede doel. Save the Date: donderdag 17 mei; vanaf 17.00 tot 22.30. Meer informatie.

17 juni 2018 - Vaderdag Highbier  
Voor alle papa's hebben we onze lekkerste bieren geselecteerd. Boek op Vaderdag een high bier en geniet van 4 verschillende speciaalbieren (blond, IPA, dubbel, stout) met daarbij een bijpassende hapjesplank voor € 22,50 p.p.. Reserveren is noodzakelijk en kan via info@bovendonk.nl of 0165 50 75 50.

4 augustus 2018 - 1e Hoevense speciaalbier festival
Op 4 augustus strijken 9 voornamelijk Brabantse brouwerijen neer in de binnentuin van Bovendonk voor het 1e Hoevense speciaalbier festival. Geniet in de kloosterlijke sferen van heerlijke speciaalbieren en bijpassende hapjes. Met het speciale festivalglas kan je bij de verschillende brouwerijen genieten van de meest bijzondere bieren die in Brabant gebrouwen worden. Tel daarbij op de bijzondere entourage van de voormalige seminarie en het plaatje is compleet. Meer informatie.

7 augustus 2018 - Antiek- en Curiosamarkt
Op dinsdag 7 augustus verzorgt Organisatieburo van Aerle voor de 1e keer een antiek- en curiosa markt in Bovendonk. Meer informatie.

12 augustus 2018- Hap&Tap op wielen Zomereditie
Zondag 12 augustus zal Hap&Tap op Wielen wederom neerstrijken op het sfeervolle landgoed van het oude seminarie Bovendonk te Hoeven. Meer informatie.

25 augustus 2018 - Bernardus Kerkepad wandeling
Op de feestdag van de Heilige Bernardus, zaterdag 25 augustus, is er vanaf 18:00 uur een Pelgrimstocht vanaf Bovendonk in Hoeven naar de Basiliek in Oudenbosch over oude stoffige postkoets- en kerkepaden. Meer informatie.