OLD BARREL AGED BIER FESTIVAL
Conferentiecentrum Bovendonk
image

OLD BARREL AGED BIER FESTIVAL

16 maart is het weer zover! Het Old Barrel Aged Bierfestival staat voor de deur en wij kunnen niet wachten om samen met jullie te proosten op een dag vol smaak, gezelligheid en unieke bieren!

Heb je je kaartje al? Zo niet, grijp snel je kans via https://brouwerij-tmeuleneind.nl/brabants-barrel-aged-bierfestival?store-page=Startpakket-Brabants-Barrel-Aged-Bierfestival-16-maart-2024-p493851597 

We hebben nog enkele plekken beschikbaar voor dit bierige festijn!

Ook zijn er nog enkele hotelkamers vrij! Maak je uitje compleet en boek een overnachting via frontoffice@bovendonk.nl. Geen gedoe met de bob, zodat je optimaal van het festival kunt genieten. Wij zorgen zelfs voor een heerlijk (kater) ontbijt om de volgende dag goed te beginnen!

 

20190812_VistiBrabant_Bovendonk_WillekeMachiels_HR_021_3330 - Copy.jpg
IMG_4912a.jpg
hofzaal (2).jpg
Uythofzaal 6.jpg
ReneSchotanus_Binnentuin (1).jpg

Agenda

Er vinden verschillende evenementen plaats bij Bovendonk. Deze zetten we graag voor jullie op een rijtje! 

 

 

OPEN DAGEN TROUWEN

Save the date!

 

PROEFMIDDAG | 3 Maart & 14 juli 2024

Op 3 maart 2024 en 14 juli 2024 organiseren we proefmiddagen van 14.00 – 17.00 uur. Aanmelden voor deze middagen is verplicht en de kosten zijn € 32,50 p.p., inclusief 1 glaasje bubbels. Vergeet niet om meteen door te geven met hoeveel personen jullie komen en eventuele dieetwensen en/of allergieën. Jullie kunnen een voorproefje krijgen van onze heerlijke gerechten uit de keuken. 

Aanmelden voor de proefmiddag kan ook via trouwen@bovendonk.nl 

BOVENDONK X BROUWERIJ T'MEULENEIND

SAVE THE DATE! 

4e BRABANTSE BARREL AGED BIERFESTIVAL | 16 maart 2024

Op 16 maart 2024 opent de knusse en historische Refter-/Seminariezaal van Bovendonk haar deuren voor het winterse Barrel Aged Bierfestival. Een uniek evenement waar genieters van verfijnd bier samenkomen voor een ervaring die hun smaakpapillen zal betoveren.

Dit festival is het resultaat van een bijzondere samenwerking tussen Bovendonk en Brouwerij 't Meuleneind. Samen hebben ze de handen ineengeslagen om liefhebbers van barrel-aged bieren een onvergetelijke dag te bezorgen.

Brouwerij 't Meuleneind heeft zich niet beperkt tot de grenzen van Brabant, maar heeft bij brouwerijen uit heel Europa en zelfs ver daarbuiten de meest exclusieve en bijzondere bieren in beperkte oplage weten te bemachtigen. Op het festival zullen tussen de 45 en 60 van deze unieke brouwsels te proeven zijn.

Stap binnen in de sfeervolle omgeving van Bovendonk, omringd door historie, en laat je verrassen door de rijke smaken van deze zorgvuldig geselecteerde barrel-aged bieren. Dit is een unieke kans om je smaakpapillen te verwennen met bieren die met liefde en vakmanschap zijn gebrouwen.

Mark your calendars, nodig je vrienden uit en bereid je voor op een onvergetelijke dag vol ambachtelijk gebrouwen lekkernijen. Het 4e Brabants Barrel Aged Bierfestival op 16 maart 2024 belooft een waar festijn te worden voor elke bierliefhebber!

Maak je uitje compleet en boek een overnachting via frontoffice@bovendonk.nl  Geen gedoe met de bob, zodat je optimaal van het festival kunt genieten. Wij zorgen zelfs voor een heerlijk (kater) ontbijt om de volgende dag goed te beginnen

Klik hier en koop je kaartje! 

Kapelconcerten Cultuur Oudenbosch

Voor de cultuurliefhebbers; Het concertseizoen is weer begonnen! In de komende maanden vinden er weer verschillende concerten plaats in onze kapel. Benieuwd naar de concerten? Vind alle informatie en kaartverkoop hier!