1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Agenda

24 november 2017 - Lachen & Eten
Op 24 november organiseert Lions Club Halderberge voor de 4e maal het theaterdiner ‘Lachen en Eten’. Meer informatie.

26 november 2017 - Open Toptrouwlocatie Route
Ontdek of Bovendonk de locatie is voor jullie trouwdag en kom vrijblijvend een kijkje nemen tijdens de Open Toptrouwlocatie Route. Meer informatie.

19 januari 2018 - Kapelconcert Trio Martinu
De musici wonnen het Charles Hennen Concours in Heerlen en ontvingen de jaarlijkse prijs van de Tsjechische Kamermuziek Vereniging, gelieerd aan de Tsjechische Filharmonie. Meer informatie.

8 april 2017 - Orlando Quintet
Met hun gebundelde klankrijkdom, virtuositeit, rijke ervaring en tomeloze energie brengen ze traditioneel én nieuw blaaskwintetrepertoire, alsmede eigenzinnige bewerkingen van grote strijkkwartetten, zinderend tot leven. Meer informatie.

10 t/m 13 mei 2018 - Fietsvierdaagse 2018
Op Hemelvaartsdag 10 mei 2018 start voor de 47ste keer de landelijk bekende FIETSVIERDAAGSE HOEVEN bij Bovendonk. Tot en met zondag 13 mei kunt u genieten van de mooiste routes die in West Brabant zijn uitgezet en Brabantse gezelligheid. Kom tijdens de fietsvierdaagse overnachten bij Bovendonk, bekijk hiervoor onze speciale fietsvierdaagse arrangementen. Meer informatie.

10 december 2017 - Wijn & Tapas op zondag
Geniet van heerlijke wijnen terwijl de tapas gerechten voor uw neus vers worden bereid. Meer informatie. Meer informatie.