1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

huisgebrouwen bier
huisgebrouwen bier

Bierbrouw Workshop

Altijd al willen weten hoe bier gebrouwen wordt? Lijkt het je leuk om een eigen bier te brouwen? In samenwerking met Hoevense brouwerij 't Meuleneind organiseert Bovendonk het hele jaar door op  verschillende zaterdagen een brouwworkshop. Een leuk uitje voor een vriendendag of vrijgezellenfeest in Noord-Brabant.

Na een korte introductie over de brouwmethode ga je als groep aan de slag om een bier te brouwen. Dat kan een dubbel, tripel of ander soort bier zijn. Welk bier er gebrouwen wordt, wisselt per workshop. Met een ervaren brouwer van 't Meuleneind ga je, ingredïent voor ingredïent, het bier brouwen.

De workshop begint steeds om 09:30. Het programma:

09:30 Ontvangst met koffie en appeltaart
10:00 Begin van brouwworkshop
12:00 Lunch
12:30 Vervolg brouwworkshop
14:00 Rondleiding
15:00 Afsluiting brouwworkshop
16:00 Bierproeverij in de Brasserie

Je kan je individueel of met een groep aanmelden voor de brouwworkshop. Aanmelden kan per mail: info@bovendonk.nl of telefonisch: 0165-507 550. De workshop incl. lunch, bierproeverij en een flesje van je eigen brouwsel (na 6 weken) kost €49,50 p.p. (max. 15 personen per brouwworkshop)

Geen zin om te brouwen? De speciale bieren van Bovendonk zijn ook verkrijgbaar in de Brasserie of als geschenkverpakking aan de receptie.

Brouwdata:
Zaterdag 20 oktober: Stout brouwen VOL
Zaterdag 24 november: Quadrupel brouwen VOL
Zaterdag 12 januari: Lentebok brouwen
Zaterdag 23 februari: Tripel brouwen
Zaterdag 16 maart: Hefe Weizen brouwen