1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Bijzonder vergaderen in Noord-Brabant

Welkom bij Conferentiecentrum & Hotel Bovendonk. Het oude kloosterpand waarin Bovendonk gevestigd is, zorgt voor een bijzondere locatie voor iedere vergadering, meeting, bijeenkomst of bedrijfstraining. Van kleinschalige meeting tot full-service congres, bij Bovendonk is er voor iedere bijeenkomst een geschikte ruimte te vinden. De vergaderlocatie in Hoeven, in het westen van Noord-Brabant biedt bijzondere vergaderruimtes voor iedere bijeenkomst. De bijzondere congreskapel en bibliotheek lenen zich bij uitstek voor grote congressen en bijzondere vergaderingen. De break-out ruimtes met uitzicht over binnentuin en bossen zijn geschikte zalen voor vergaderingen, bedrijfstrainingen en cursussen.

Een bijzondere vergaderlocatie waar u kunt focussen op uw doel

Door de bijzondere ligging buiten de hectiek van alledag en de bijzondere ambiance van het oude kloosterpand is iedere meeting op Bovendonk effectief. Laat de alledaagse hecktiek en de drukke agenda achter bij de poort en focus op uw doel. Of het nu een strategiesessie betreft, een afdelingsoverleg of directiemeeting. Op Bovendonk staat uw doelstelling centraal.

19 unieke vergaderzalen, oneindig veel mogelijkheden

Van kleine meeting tot meerdaagse training of congres. Bij Bovendonk zijn de mogelijkheden eindeloos. Strategiesessies, brainstorming, productpresentaties, bedrijfsfeesten en eindejaarspresentaties, de verschillende zalen van Bovendonk bieden een geschikte ruimte voor ieder evenement in Noord-Brabant. Kies een voordelig vergaderarrangement of neem contact op voor een maatwerk oplossing

Van kleinbedrijf tot multinational

De jarenlange ervaring in het organiseren en faciliteren van meetings en events op onze bijzondere locatie zorgen er voor dat we voor ieder probleem een oplossing hebben en daarmee iedere meeting naar een hoger niveau tillen, samen met u. Daarbij maken we geen onderscheid tussen kleine organisaties of multinationals. Lees wat anderen van Bovendonk vinden. We leren u graag persoonlijk kennen om uw wensen en doelstellingen te bespreken. Maak vrijblijvend een afspraak met de afdeling Reserveringen om de mogelijkheden van Bovendonk te ontdekken.

Makkelijk bereikbaar vanuit Randstad en Oost-Brabant

West-Brabant is filevrij bereikbaar vanuit de Randstad, Tilburg, Eindhoven en Antwerpen. Ideaal voor bedrijven en organisaties met meerdere vestigingen. Makkelijk bereikbaar via A17 en A58 en ruim voldoende gratis parkeergelegenheid op eigen terrein.