vergaderlocatie-congreslocatie

Bijzondere vergaderlocatie in Noord-Brabant

Welkom bij Conferentiecentrum & Hotel Bovendonk. Het oude kloosterpand waarin Bovendonk gevestigd is, zorgt voor een bijzondere locatie voor iedere vergadering, meeting, bijeenkomst of bedrijfstraining. Van kleinschalige meeting tot full-service congres, bij Bovendonk is er voor iedere bijeenkomst een geschikte ruimte te vinden. De bijzondere vergaderlocatie in Hoeven, in het westen van Noord-Brabant biedt bijzondere vergaderruimtes voor iedere bijeenkomst. De bijzondere congreskapel en bibliotheek lenen zich bij uitstek voor grote congressen en bijzondere vergaderingen. De break-out ruimtes met uitzicht over binnentuin en bossen zijn geschikte zalen voor vergaderingen, bedrijfstrainingen en cursussen.

Vraag vrijblijvend informatie aan Bekijk de vergaderzalen

Een bijzondere vergaderlocatie waar u kunt focussen op uw doel

Door de bijzondere ligging buiten de hectiek van alledag en de bijzondere ambiance van het oude kloosterpand is iedere meeting op Bovendonk effectief. Laat de alledaagse hecktiek en de drukke agenda achter bij de poort en focus op uw doel. Of het nu een strategiesessie betreft, een afdelingsoverleg of directiemeeting. Op Bovendonk staat uw doelstelling centraal.


18 unieke vergaderzalen, oneindig veel mogelijkheden

Van kleine meeting tot meerdaagse training of congres. Bij Bovendonk zijn de mogelijkheden eindeloos. Strategiesessies, brainstorming, productpresentaties, bedrijfsfeesten en eindejaarspresentaties, de verschillende vergader- en conferentiezalen van Bovendonk bieden een geschikte ruimte voor ieder evenement in Noord-Brabant. Kies een voordelig vergaderarrangement of neem contact op voor een maatwerk oplossing.

Dé locatie voor vergaderingen en conferenties

Bovendonk is een ideale locatie voor kleine én grote gezelschappen. De kleine vergaderzalen zijn geschikt voor teammeetings en coachgesprekken, terwijl de bibliotheek, congreskapel en hofzaal de ideale ruimtes zijn voor grote meetings. Met een breed aanbod van vergaderzalen van 2-300 personen is er voor iedere bijeenkomst een geschikte ruimte te vinden zonder consessies te doen aan sfeer, uitstraling en comfort.

Vergaderarrangementen


Makkelijk bereikbaar vanuit Randstad en Oost-Brabant

De vergaderlocatie is filevrij bereikbaar vanuit de Randstad, Tilburg, Eindhoven en Antwerpen. Ideaal voor bedrijven en organisaties met meerdere vestigingen of klanten uit het hele land. Makkelijk bereikbaar via A17 en A58 en ruim voldoende gratis parkeergelegenheid op eigen terrein. Met twee stations (Etten-Leur en Oudenbosch) en een snelle busverbinding is Bovendonk ook perfect bereikbaar met het openbaar vervoer.

 Van kleine organisatie tot multinational

De jarenlange ervaring in het organiseren en faciliteren van meetings en events op onze bijzondere vergaderlocatie zorgen er voor dat we voor ieder probleem een oplossing hebben en daarmee iedere meeting naar een hoger niveau tillen, samen met u. Daarbij maken we geen onderscheid tussen kleine organisaties of multinationals. Lees wat anderen van Bovendonk vinden. We leren u graag persoonlijk kennen om uw wensen en doelstellingen te bespreken. Maak vrijblijvend een afspraak met de afdeling Reserveringen om de mogelijkheden van Bovendonk te ontdekken. Bedrijven en organisaties kozen Bovendonk als bijzondere vergaderlocatie vanwege:

 • Authentieke vergaderzalen, voorzien van hedendaagse voorzieningen
 • Maatwerk oplossingen voor iedere bijeenkomst
 • Combinatie van plenaire- en subzalen van 2-300 personen
 • Bijzondere inspirerende vergaderlocatie
 • Filevrij bereikbare vergaderlocatie vanuit Breda, Eindhoven, Tilburg, Utrecht en Rotterdam
 • Maatwerk oplossingen voor congressen, bedrijfspresentaties, vergaderingen en trainingen.
 • Voordelige vergaderarrangementen
 • Gratis parkeren, bereikbaar met OV
 • Snelle WiFi-verbinding op de gehele locatie
 • Ruim 20 jaar ervaring in het faciliteren van bijeenkomsten, congressen en evenementen
 • Green Key Goud gecertificeerd voor een duurzame bedrijfsvoering.

Vul het contactformulier in voor een vrijblijvende offerte of rondleiding. Heeft u vragen over de mogelijkheden? Wij staan voor u klaar.

Bellen     Mailen

 1. We zullen een antwoord naar dit e-mailadres sturen.
 2. We gebruiken uw telefoonnummer indien we contact met u willen opnemen in verband met uw vraag.
 3. We gebruiken uw persoonsgegevens uitsluitend voor het beantwoorden van uw vraag en zullen deze gegevens nergens anders voor gebruiken.