1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Welkom bij Brasserie Bovendonk

Brasserie Bovendonk is een gezellige eetgelegenheid in het centrum van het Brabantse Hoeven, tussen Oudenbosch en Etten-Leur. U wordt verwelkomd in een gezellige, warme en huiselijke sfeer. Naast de Brasserie, welke een intiem en rustig karakter heeft, kunt u in het voorjaar en in de zomer ook genieten van de zon op ons terras of in onze prachtige binnentuin.

De Brasserie is een uitgelezen plek om een snelle gezonde lunch te nuttigen, gezellig te eten met familie, vrienden of zakelijke partners of heerlijk te borrelen. Wij bieden u een kleine maar gevarieerde menukaart met voor ieder wat wils. Bij ons kunt u terecht voor koffie met een lekkernij, diverse stokbroodjes, salades, borrelhapjes, diverse speciaal bieren of een 3-gangen menu.

Bekijk de menukaart.
Bekijk ons drankassortiment

Bovendonk's Blond
Proeft u tijdens uw komst eens van ons eigen bier! Het Bovendonk's Blond, dat speciaal gebrouwen wordt voor Bovendonk, is toegankelijk, vol van smaak en heeft een zacht bittere afdronk. Het bier is exclusief verkrijgbaar in Bovendonk.

High Tea en Bierproeverij
Bij Brasserie Bovendonk kan je genieten van een uitgebreide High-Tea of een lekkere bierproeverij. Met ruim 20 bieren heeft Bovendonk een assortiment met bekende en minder bekende, voornamelijk lokale en Belgische bieren op voorraad. Proef vanaf april ook ons huisgebrouwen wisselbier.

Kom gezellig van een uitgebreide High-Tea genieten in de Brasserie. Reserveer met vrienden en vriendinnen voor een heerlijke middag in de Brasserie of op het terras met lekkere hapjes.

Openingstijden en reserveren
Dagelijks geopend vanaf 11.00 uur (met uitzondering van festiviteiten). Reserveren? mail of bel naar +31 (0)165 50 75 50 .