1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Welkom bij de proeflokalen van Bovendonk

Laat u zich culinair verrassen in de proeflokalen van Bovendonk! Restaurant Bovendonk ligt in het gezellige West-Brabantse dorp Hoeven tussen Roosendaal, Oudenbosch en Etten-Leur. In de proeflokalen van Bovendonk kunt u 7 dagen per week terecht voor een kopje koffie, lunch, borrel of diner op een historische en bijzondere locatie.

Bekijk de menukaart.
Bekijk ons drankassortiment.

12 Mei - Moederdag High Tea
Trakteer je moeder op Moederdag met een uitgebreide High Tea op Bovendonk! Verschillende gangen met warme, koude, zoete en hartige gerechtjes en hapjes voor €20,- p.p. Reserveer snel via info@bovendonk.nl of telefonisch via 0165-507550. Het aantal tafels is beperkt, dus reserveer snel!

De Proeflokalen

Bovendonk heeft 3 proeflokalen en een gezellig terras aan de voorzijde van het pand. Geniet in de bijzondere ambiance van de voormalige priesteropleiding van smakelijke gerechten of een lekker drankje, of lees een magazine, ontmoet vrienden of collega's of familie. De proeflokalen van Bovendonk zijn ook exclusief te reserveren. Neem contact op voor de voorwaarden.

De Brasserie

De Brasserie is de bijzondere en authentieke eetgelegenheid met prachtige gewelfde plafonds, karkateristieke bar en ruimte voor grote en kleinere gezelschappen. Pak een goed boek en ga zitten aan de stamtafel met een lekkere cappucino of een goed glas wijn. Geniet van een smakelijke lunch of een heerlijk 3-gangen menu.

De Stafkamer

Een gezellige en ruime eetzaal met de nodige geschiedenis. De leiding van de priesteropleiding bracht hier zijn tijd door. Komt u lunchen of dineren met een groter gezelschap, dan kunt u in de Stafkamer met uw eigen gezelschap een gezellige middag of avond beleven.

De Huyskamer

De knusse Huyskamer van Bovendonk is een gezellige ruimte voor een klein gezelschap voor een lunch, diner of borrel.

Smakelijk genieten

De Brasserie is een uitgelezen plek om een snelle gezonde lunch te nuttigen, gezellig te eten met familie, vrienden of zakelijke partners of heerlijk te borrelen. Wij bieden u een kleine maar gevarieerde menukaart met heerlijke streekgerechten, voor ieder wat wils. Bij ons kunt u terecht voor koffie met een lekkernij, diverse belegde broodjes, warme lunch, salades, borrelhapjes, diverse speciaal bieren of een 3-gangen menu.

Bovendonk's Bier

Proeft u tijdens uw komst een van onze eigen bieren! Het Bovendonk's Blond, dat speciaal gebrouwen wordt voor Bovendonk, is toegankelijk, vol van smaak en heeft een zacht bittere afdronk. Het bier is exclusief verkrijgbaar in Bovendonk. 

Naast de Bovendonkse bieren zijn er verschillende Belgische bieren op fles verkrijgbaar bij Brasserie Bovendonk.

High Tea, High Beer en High Wine

Bij Brasserie Bovendonk kan je genieten van een uitgebreide High-Tea of een speciaal high beer en high wine menu. Smakelijke gerechtjes met bijpassende bieren en wijnen geselecteerd door de chefkok en maître.

Uiteraard kunt u ook voor een bierproeverij met hapjes van de borrelkaart op ons terras of in de Brasserie terecht.

Kom gezellig van een uitgebreide High-Tea genieten in de Brasserie. Reserveer met vrienden en vriendinnen voor een heerlijke middag in de Brasserie of op het terras met lekkere hapjes.

Bekijk de mogelijkheden voor high-tea, high beer en high wine

Openingstijden winterperiode en reserveren

Geopend van maandag tot en met zaterdag vanaf 11.00 uur. Op zondagen is de Brasserie alleen geopend tijdens activiteiten of voor gezelschappen vanaf 12 personen. Bel voor meer informatie: 0165 507550