1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Welkom bij de proeflokalen van Bovendonk

Laat u zich culinair verrassen in de proeflokalen van Bovendonk! Bovendonk ligt in het gezellige West-Brabantse dorp Hoeven tussen Oudenbosch en Etten-Leur. In de proeflokalen van Bovendonk kunt u 7 dagen per week terecht voor een kopje koffie, lunch, borrel of diner.

Bekijk de menukaart.
Bekijk ons drankassortiment.

De Proeflokalen

Bovendonk heeft 3 proeflokalen en een gezellig terras aan de voorzijde van het pand. Geniet in de bijzondere ambiance van de voormalige priesteropleiding van smakelijke gerechten of een lekker drankje, of lees een magazine, ontmoet vrienden of collega's of familie. De proeflokalen van Bovendonk zijn ook exclusief te reserveren. Neem contact op voor de voorwaarden.

De Brasserie

De Brasserie is de bijzondere en authentieke eetgelegenheid met prachtige gewelfde plafonds, karkateristieke bar en ruimte voor grote en kleinere gezelschappen. Pak een goed boek en ga zitten aan de stamtafel met een lekkere cappucino of een goed glas wijn. Geniet van een smakelijke lunch of een heerlijk 3-gangen menu.


De Stafkamer

Een gezellige en ruime eetzaal met de nodige geschiedenis. De leiding van de priesteropleiding bracht hier zijn tijd door. Komt u lunchen of dineren met een groter gezelschap, dan kunt u in de Stafkamer met uw eigen gezelschap een gezellige middag of avond beleven.

De Huyskamer

De knusse Huyskamer van Bovendonk is een gezellige ruimte voor een klein gezelschap voor een lunch, diner of borrel.

Smakelijk genieten

De Brasserie is een uitgelezen plek om een snelle gezonde lunch te nuttigen, gezellig te eten met familie, vrienden of zakelijke partners of heerlijk te borrelen. Wij bieden u een kleine maar gevarieerde menukaart met heerlijke streekgerechten, voor ieder wat wils. Bij ons kunt u terecht voor koffie met een lekkernij, diverse belegde broodjes, warme lunch, salades, borrelhapjes, diverse speciaal bieren of een 3-gangen menu.

Bovendonk's Bier

Proeft u tijdens uw komst een van onze eigen bieren! Het Bovendonk's Blond, dat speciaal gebrouwen wordt voor Bovendonk, is toegankelijk, vol van smaak en heeft een zacht bittere afdronk. Het bier is exclusief verkrijgbaar in Bovendonk.

High Tea en Bierproeverij

Bij Brasserie Bovendonk kan je genieten van een uitgebreide High-Tea of een lekkere bierproeverij. Met ruim 20 bieren heeft Bovendonk een assortiment met bekende en minder bekende, voornamelijk lokale en Belgische bieren op voorraad. Proef vanaf april ook ons huisgebrouwen wisselbier.

Kom gezellig van een uitgebreide High-Tea genieten in de Brasserie. Reserveer met vrienden en vriendinnen voor een heerlijke middag in de Brasserie of op het terras met lekkere hapjes.

Openingstijden en reserveren

Dagelijks geopend vanaf 11.00 uur (met uitzondering van festiviteiten). Reserveren? mail of bel naar +31 (0)165 50 75 50 .