bovendonk-s-blond
diner
lunchbuffet

Grand Café

Lunch


Geniet van een lekkere barista koffie met een zoete lekkernij, of van een van de smakelijke lunchgerechten: de dagsoep, een 12-uurtje of een tosti tijdens lunchtijd. Tijdens activiteiten kunt u ook aansluiten bij het Bovendonk's Lunchbuffet á €15,50 per persoon inclusief koffie/thee, melk en jus d'orange.

Borrel


In het Grand Café serveren we onze huisgebrouwen bieren met een bitterbal of bittergarnituur of een goed glas wijn. Of u nu met een oude bekende komt bijpraten of een borrel drinkt met collega's na een dag werken of vergaderen, het Grand Café biedt u de mogelijkheid.


Diner

We serveren een wisselend 3-gangenmenu met verse ingrediënten, seizoensgebonden en waar mogelijk, uit de regio. Geen grote honger? U kunt de gerechten van het menu ook los bestellen.


3-gangenmenu: €29,50
Voorgerecht €8,50
Hoofdgerecht €17,50
Nagerecht €6,50


Voor gezelschappen vanaf 12 personen zijn er uitgebreide dinermogelijkheden. Deze vindt u in onze brochure. Voor meer informatie kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met onze reserveringsafdeling via 0165-507550 of via reserveringen@bovendonk.nl

Bekijk de brochure


Wilt u als individuele gast of klein gezelschap liever genieten van een uitgebreider culinair aanbod dan verwijzen wij u graag door naar het op loopafstand gelegen restaurant D’n HalderOnze receptiemedewerker reserveert hier graag een tafel voor u!


Ook zijn er in de directe omgeving een aantal goede en gezellige restaurants en eetcafés


Openingstijden

Wij hanteren flexibele openingstijden, afhankelijk van onze activiteiten. Om teleurstelling te voorkomen adviseren wij u vooraf aan uw bezoek even contact op te nemen met 0165-507550. 

Voor hotelgasten is het Grand Café dagelijks geopend en onze keuken tussen 12.00 en 20.00 uur.