1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Borrelen op Bovendonk

 

Een huisgebrouwen biertje of een goed glas wijn is waarvoor je naar Bovendonk gaat. Geniet op het terras of in de Brasserie in een historische omgeving van een hapje en een drankje. Je bent van harte welkom voor een vrijdagmiddagborrel of borrel met vrienden en familie. Komt u met een groter gezelschap, bieden we u de mogelijkheid de Napoleonbar te gebruiken, vraag hiervoor naar de mogelijkheden.

Bierproeverij

Bent u een bierliefhebber? Dan moet u zeker de huisgebrouwen bieren van Bovendonk eens proeven. De vaste bieren Blond, Dubbel en Tripel zijn de vaste bieren en op fles of tap verkrijgbaar. Erg lekker bij een hapjesplank of bitterbal. Maak ook eens gebruik van een proefplankje samen met vrienden, bestel een proefglas en bestel kleine glaasjes van onze bieren.

Wijnen

In de Brasserie vindt u een brede selectie internationale wijnen. Geniet van een goed glas wijn in de intieme sfeer van de Brasserie met bijvoorbeeld een smakelijk kaasplankje met diverse kazen, kletsebrood, druiven en noten.

Reserveren

Reserveren is niet verplicht maar wel verstandig. Het aantal plaatsen in de Brasserie is beperkt. Daarnaast is het mogelijk dat de Brasserie exclusief verhuurd is. U kunt reserveren per mail of telefonisch