1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Borrelen op Bovendonk

Iets te vieren met familie, vrienden of collega's?
Een high-tea, high-beer of high-wine is een gezellig middagje weg, bijvoorbeeld voor een babyshower, verjaardag, vrijgezellenfeest of uitje met collega's. In de sfeervolle Brasserie van Klooster Bovendonk ontbreekt het je aan niets, lekkere thee, bieren of wijnen met bijpassende hapjes. Gezelligheid voor iedere gelegenheid!

High Tea

Een High Tea is gezellig met vrienden en familie, onder het genot van thee (of koffie) en lekkere hapjes bijpraten. Met een lekker soepje vooraf en hartige en zoete gerechtjes die in verschillende rondes op tafel komen vul je gemakkelijk een middag bij Brasserie Bovendonk. Geniet in de historische en authentieke voorbouw van het kloosterpand van een gezellig middagje uit. Vanaf 4 personen

€20,00 p.p.

High Beer & High Wine menu

Een smakelijk 3-, 4-, 5-, óf 6-gangenmenu met kleine gerechtjes waar passende wijnen of bieren bij zijn gekozen door onze chef en maître. Of u nu wilt tafelen en heerlijke smaakcombinaties wilt proeven of eens op een andere manier wilt borrelen, het High Beer & High Wine menu past er bij. Voor dit menu dient u te reserveren, vanaf 8 personen.

3-gangen: €23,50
4-gangen: €28,50
5-gangen: €33,50
6-gangen: €38,50