1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Koffie & Gebak

Bij Bovendonk bent u van harte welkom voor een kop koffie of thee. Of u een gezellige plek zoekt om even rustig "een bakkie" te doen of uitgebreid wilt high tea'en, bij Bovendonk vindt u een gezellige, sfeervolle brasserie met terras aan de voorzijde. De historische locatie zorgt voor een bijzondere sfeer ideaal om gezellig bij te kletsen. Ook voor fietsers en wandelaars is Bovendonk een prima plek om te pauzeren of te starten voor een wandeling in Hoeven en de polders en omliggende bossen. Met een fietsknooppunt én wandelknooppunt voor de deur bent u snel op weg.

Koffie & gebak

Komt u gezellig een kop koffie drinken? Onze koffiemachine zet een heerlijke kop verse bonenkoffie, espresso of cappucino voor u, extra lekker bij een punt appeltaart of cheesecake!

High Tea

Een High Tea is gezellig met vrienden en familie, onder het genot van thee (of koffie) en lekkere hapjes bijpraten. Met een lekker soepje vooraf en hartige en zoete gerechtjes die in verschillende rondes op tafel komen vul je gemakkelijk een middag bij Brasserie Bovendonk. Geniet in de historische en authentieke voorbouw van het kloosterpand van een gezellig middagje uit. Vanaf 4 personen.

€20,00 p.p.

Fietscafé

Stap op de fiets vanaf Bovendonk. Met prachtige fietsroutes startend vanaf het terras ontdekt u West-Brabant op z'n mooist. Geniet op het terras van een kop koffie of thee of proef een van onze huisgebrouwen bieren onder het genot van een borrelplankje.