Open Toptrouwlocatie Route | 25 September 2022
Conferentiecentrum Bovendonk
image

Open Toptrouwlocatie Route | 25 September 2022

 OPEN TOPTROUWLOCATIE ROUTE 25 SEPTEMBER 2022

Benieuwd hoe het zou zijn om te trouwen op Bovendonk! Op 25 september staat alles hier in het teken van trouwen! Wij laten je graag zien wat de mogelijkheden zijn!

 

Komt u langs op de opendag en wilt u graag alvast een afspraak maken schrijf u dan in via https://www.opentoptrouwlocatieroute.nl/trouwlocaties/bovendonk/  

Uiteraard kunt u ook zonder afspraak komen kijken!

Wilt u graag meer informatie over onze locatie neem dan contact met ons op via trouwen@bovendonk.nl of 0165-507550 

Beste Prijsgarantie
 — 
Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Coachruimte en spreekruimte Breda

Voor een coachgesprek, mediation of private afspraak is een representatieve en sfeervolle ruimte belangrijk. Een ruimte waar gesprekspartners op hun gemak zijn of dat nu een coach en cliënt is of twee zakenpartners die willen overleggen. De coachruimte op Bovendonk is een representatieve ruimte voor coachsessies, gesprekken en korte overlegmomenten. De centrale ligging tussen Breda en Roosendaal maakt Bovendonk dé locatie voor een coachgesprek of zakelijk overleg.

Gespreksruimte huren Breda

De Huyskamer van Bovendonk is de ideale gespreksruimte in de regio Breda. Te huur per twee uur en slechts € 35,- per tijdsvak, inclusief koffie, thee en water. Of het een coachgesprek of zakelijk overleg betreft maakt niet uit. De ruimte is sfeervol ingericht en biedt de maximaal 4 gesprekspartners alle ruimte om te overleggen, praten of te presenteren.

Heeft u extra presentatiemiddelen nodig? Een tvscherm huurt u er voordelig bij.

Waarom een gespreksruimte huren bij Bovendonk?

  • Lage kosten, 2 uur voor € 35,- tot 4 personen
  • Representatief en sfeervol
  • Centraal gelegen en makkelijk bereikbaar vanuit Breda, Roosendaal en Etten-Leur

Coachruimte huren Breda

Als coach zoek je een prettige ruimte voor je coachingsessies. Of je nu een zakelijke coach, mediator, of mental coach bent, je zoekt een plek die bijdraagt aan een open gesprek. De Huyskamer is daarvoor de ideale ruimte. Met sfeervolle meubels ingericht, fijne comfortabele stoelen en veel daglicht én privacy is het de ideale coachruimte in de regio Breda.

Coachruimte of Spreekruimte bij Breda huren?

Neem vrijblijvend contact met ons op! We bespreken graag de mogelijkheden en beschikbaarheid met u. Stuur een mail naar reserveringen@bovendonk.nl of bel met 0165-507550