Open Toptrouwlocatie Route | 28 JANUARI 2023
Conferentiecentrum Bovendonk
image

Open Toptrouwlocatie Route | 28 JANUARI 2023

 OPEN TOPTROUWLOCATIE ROUTE 28 JANUARI 2023

Benieuwd hoe het zou zijn om te trouwen op Bovendonk! Op 28 JANUARI staat alles hier in het teken van trouwen! Wij laten je graag zien wat de mogelijkheden zijn!

 Komt u langs op de opendag en wilt u graag alvast een afspraak maken schrijf u dan in via https://www.opentoptrouwlocatieroute.nl/trouwlocaties/bovendonk/  

Uiteraard kunt u ook zonder afspraak komen kijken!

Wilt u graag meer informatie over onze locatie neem dan contact met ons op via trouwen@bovendonk.nl of 0165-507550 

Vacatures en stages bij Bovendonk

Conferentiecentrum & Hotel Bovendonk is één van de meest bijzondere locaties van West-Brabant. In 2019, 2020 en 2022 is Bovendonk verkozen tot "Beste XL-vergaderlocatie van Noord-Brabant" en landelijk bereikte Bovendonk een top-10 notering. Naast conferentiecentrum & hotel is Bovendonk een trouw- en evenementenlocatie, waardoor er veel verschillende soorten activiteiten georganiseerd worden en geen dag hetzelfde is.

Voor een actueel overzicht van onze vacatures kijk je op:

Werkenindehoreca.nl

 

Stage lopen bij Bovendonk

Conferentiecentrum & Hotel Bovendonk is een officieel leerbedrijf (SBB), waar je alle kneepjes en facetten van het hospitalityvak in de praktijk kunt leren. Naast de voor de hand liggende operationele hospitality stages bieden wij ook internships in (online) marketing, sales, office, HR en dutymanagementvoor HBO hospitality studenten.

Voor een actueel overzicht van onze stageplaatsen en leerwerkplekken kijk je op:

Stagemarkt.nl