OLD BARREL AGED BIER FESTIVAL
Conferentiecentrum Bovendonk
image

OLD BARREL AGED BIER FESTIVAL

16 maart is het weer zover! Het Old Barrel Aged Bierfestival staat voor de deur en wij kunnen niet wachten om samen met jullie te proosten op een dag vol smaak, gezelligheid en unieke bieren!

Heb je je kaartje al? Zo niet, grijp snel je kans via https://brouwerij-tmeuleneind.nl/brabants-barrel-aged-bierfestival?store-page=Startpakket-Brabants-Barrel-Aged-Bierfestival-16-maart-2024-p493851597 

We hebben nog enkele plekken beschikbaar voor dit bierige festijn!

Ook zijn er nog enkele hotelkamers vrij! Maak je uitje compleet en boek een overnachting via frontoffice@bovendonk.nl. Geen gedoe met de bob, zodat je optimaal van het festival kunt genieten. Wij zorgen zelfs voor een heerlijk (kater) ontbijt om de volgende dag goed te beginnen!

 

Vacatures en stages bij Bovendonk

Conferentiecentrum & Hotel Bovendonk is één van de meest bijzondere locaties van West-Brabant. In 2019, 2020 en 2022 is Bovendonk verkozen tot "Beste XL-vergaderlocatie van Noord-Brabant" en landelijk bereikte Bovendonk een top-10 notering. Naast conferentiecentrum & hotel is Bovendonk een trouw- en evenementenlocatie, waardoor er veel verschillende soorten activiteiten georganiseerd worden en geen dag hetzelfde is.

Voor een actueel overzicht van onze vacatures kijk je op:

Werkenindehoreca.nl

 

Stage lopen bij Bovendonk

Conferentiecentrum & Hotel Bovendonk is een officieel leerbedrijf (SBB), waar je alle kneepjes en facetten van het hospitalityvak in de praktijk kunt leren. Naast de voor de hand liggende operationele hospitality stages bieden wij ook internships in (online) marketing, sales, office, HR en dutymanagementvoor HBO hospitality studenten.

Voor een actueel overzicht van onze stageplaatsen en leerwerkplekken kijk je op:

Stagemarkt.nl