OLD BARREL AGED BIER FESTIVAL
Conferentiecentrum Bovendonk
image

OLD BARREL AGED BIER FESTIVAL

16 maart is het weer zover! Het Old Barrel Aged Bierfestival staat voor de deur en wij kunnen niet wachten om samen met jullie te proosten op een dag vol smaak, gezelligheid en unieke bieren!

Heb je je kaartje al? Zo niet, grijp snel je kans via https://brouwerij-tmeuleneind.nl/brabants-barrel-aged-bierfestival?store-page=Startpakket-Brabants-Barrel-Aged-Bierfestival-16-maart-2024-p493851597 

We hebben nog enkele plekken beschikbaar voor dit bierige festijn!

Ook zijn er nog enkele hotelkamers vrij! Maak je uitje compleet en boek een overnachting via frontoffice@bovendonk.nl. Geen gedoe met de bob, zodat je optimaal van het festival kunt genieten. Wij zorgen zelfs voor een heerlijk (kater) ontbijt om de volgende dag goed te beginnen!

 

Evenementenlocatie regio Breda

Evenementenlocatie Klooster Bovendonk ligt centraal in West-Brabant, tussen Breda, Roosendaal en Etten-Leur. Het klooster is een ideale locatie voor uw evenement, vergadering, congres of bedrijfsfeest. De prachtige locatie van fameus architect Pierre Cuypers stamt uit 1907 en is sinds 1996 in gebruik als evenementenlocatie, conferentiecentrum en hotel. Zoekt u voor uw evenement een locatie met een unieke sfeer en uitstraling?

Bekijk de zalen      Download de brochure


Bovendonk biedt u de mogelijkheden voor een feest, evenement, meeting of congres tot ruim 300 personen. Ontvang uw gasten in de prachtige binnentuin of in de Refterzaal. Waar vroeger de priesters in opleiding hun maaltijden nuttigden, kunt u nu in een bijzondere omgeving bijzondere mijlpalen en gelegenheden vieren met collega's.

 

congreszaal
horeca-seminariezaal
seminariezaal

Van jubileumfeest tot productpresentatie

De historische locatie is uitermate geschikt voor zowel grote- als kleine evenementen. Verschillende presentatieruimten allen met een eigen stijl, restaurants en mogelijkheden zorgen dat ieder evenement aan het juiste adres is op Bovendonk. Zowel in klein gezelschap feestelijk dineren als groots uitpakken met een feest voor 300 personen met akoestische band en/of dj en alles daar tussenin is mogelijk op deze evenementenlocatie op steenworp afstand van Breda en Roosendaal.
Op evenementenlocatie Bovendonk zijn tal van evenementen mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Jubileumfeest
 • Congrestival
 • Beursvloer
 • Productpresentatie
 • Incentives
 • Kick-off bijeenkomst
 • Netwerkevenement
 • Teambuilding
 • Workshops
 • KlantendagUnieke evenementenlocatie in de regio Breda

Evenementenlocatie Bovendonk is uniek in de regio Breda. Een all-in locatie met mogelijkheden voor receptie, diner, feest én overnachting. De bijzondere entourage van het pand, een authentiek kloosterpand uit 1907 in combinatie met de mogelijkheden en perfecte bereikbaarheid vanuit de Randstad, Antwerpen en de Brabantse steden Breda, Tilburg, Eindhoven en Den Bosch, maken Bovendonk de perfecte evenementenlocatie voor uw evenement.

Centraal gelegen evenementenlocatie


De centrale ligging van Bovendonk maakt het een ideale locatie voor uw volgende evenement. Met snelwegen A17 en A58 om de hoek, 185 eigen parkeerplaatsen en een frequente OV-verbinding met de stations Oudenbosch en Etten-Leur is de evenementenlocatie uitstekend te bereiken . 

Binnentuin

Waarom uw evenement binnen organiseren als het ook buiten kan? De binnentuin van evenementenlocatie Bovendonk biedt tal van oplossingen voor uw evenement. Combineer de binnentuin met de Refter/Seminariezaal voor een mooie combinatie tussen een binnen- en buitenevenement. De binnentuin is geschikt voor allerlei activiteiten, van een receptie of teambuilding tot barbeque of productpresentatie. Plaats een tent om ook bij mindere weersomstandigheden toch een bijzonder evenement in een historische setting te creëren. 

  m2 Afmetingen Receptie Diner
Binnentuin 1980 60 x 33 300 300

Kapel

De kapel is voor lezingen, presentaties en als beursvloer uiterst geschikt. De kapel kan volledig naar wens worden ingericht met audiovisuele middelen en stands. De bijzondere sfeer van deze ruimte zorgt voor een evenement dat uw gasten nog lang bij blijft.

  m2  Afmeting Theater U-Vorm Carré Cabaret  Receptie
Kapel 134 13,7 x 9,8 250 60 70 150 350

REFTER/SEMINARIE

De Refterzaal en Seminariezaal zijn de prachtig bewaarde eetzalen van Bovendonk. Door beide zalen te koppelen ontstaat een evenementenzaal voor maximaal 300 personen in receptieopstelling. Uiteraard behoren dineren en feesten ook tot de mogelijkheden.


Refter

Seminarie
Refter/Seminarie

m2
120
144
264

Afmeting
15.3 x 7.8
18.5 x 7.8
33.8 x 7.8

Theater
100
120
220

Blok
80
100
180

Receptie
150
150
150

Diner
80
100
180

 1. We zullen een antwoord naar dit e-mailadres sturen.
 2. We gebruiken uw telefoonnummer indien we contact met u willen opnemen in verband met uw vraag.
 3. We gebruiken uw persoonsgegevens uitsluitend voor het beantwoorden van uw vraag en zullen deze gegevens nergens anders voor gebruiken.