1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Persoonlijke bijeenkomsten

Zoekt u een bijzondere locatie voor uw persoonlijke bijeenkomst? Een unieke plek voor een onvergetelijk feest of een sfeervolle locatie om afscheid te nemen van een dierbare? Dan bent u bij Bovendonk in Hoeven, tussen Breda, Etten-Leur en Roosendaal aan het juiste adres.

Een bijzonder moment vraagt om een bijzondere locatie. Bovendonk is zo’n bijzondere locatie. Een klooster met een intieme en ongedwongen sfeer. De historische entourage van het klooster en de omgeving creëren een bijzonder decor voor uw persoonlijke bijeenkomst. Hoe leuk, mooi of verdrietig ook. Wij maken van uw bijeenkomst een onvergetelijk moment. U kunt bij Bovendonk terecht voor bijvoorbeeld:

  • Huwelijksjubileum
  • Afscheidsfeest
  • Condoleance
  • Familiediner
  • Familiedag
  • Vriendendag

Feesten

Wat u ook te vieren heeft, bij Bovendonk doen we er alles aan om uw gelegenheid onvergetelijk te maken. We denken graag met u mee en zoeken de beste mogelijkheden voor uw feest of bijeenkomst.
Of u nu met het gezin iets te vieren heeft, of met familie, vrienden en kennissen bij elkaar komt, Bovendonk heeft de geschikte ruimte voor iedere gelegenheid, van 2- 300 personen.

Afscheid nemen

Wanneer uw dierbare overlijdt zijn er veel zaken die geregeld moeten worden. Wij nemen graag de zorg voor de condoleance voor u uit handen. Of u nu in kleine kring afscheid wilt nemen van uw geliefde of het leven wilt vieren met vrienden, kennissen en familie, bij Bovendonk is voor iedere wens een geschikte oplossing te vinden.

Culinaire verzorging

Tijdens uw verblijf op Bovendonk wordt ook de innerlijke mens in de watten gelegd. Onze veelzijdige keuken zorgt voor smaakvolle hapjes en gerechten. Van een lekkere Van Dobben Bitterbal tot culinaire tapas of frisse zomerse cocktail. De mogelijkheden zijn oneindig, neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Tot in de puntjes verzorgd

Bovendonk leent zich uitstekend voor bijzondere feestelijke en persoonlijke gelegenheden die vragen om speciale aandacht. Wat uw wensen ook zijn, wij denken graag met u mee. Tijdens de aanloop naar uw bijeenkomst zorgen wij voor één vast contactpersoon. Tijdens uw bijeenkomst nemen wij u alles uit handen, zodat u en uw gasten volop genieten van de mooie momenten met elkaar.