1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Persoonlijke bijeenkomsten

Zoekt u een bijzondere locatie voor uw persoonlijke bijeenkomst? Een unieke plek voor een onvergetelijk feest of een sfeervolle locatie om afscheid te nemen van een dierbare? Dan bent u bij Bovendonk in Hoeven, tussen Breda, Etten-Leur en Roosendaal aan het juiste adres.

Een bijzonder moment vraagt om een bijzondere locatie. Bovendonk is zo’n bijzondere locatie. Een klooster met een intieme en ongedwongen sfeer. De historische entourage van het klooster en de omgeving creëren een bijzonder decor voor uw persoonlijke bijeenkomst. Hoe leuk, mooi of verdrietig ook. Wij maken van uw bijeenkomst een onvergetelijk moment. U kunt bij Bovendonk terecht voor bijvoorbeeld:

  • Huwelijksjubileum
  • Afscheidsfeest
  • Condoleance
  • Familiediner
  • Familiedag
  • Vriendendag

Feesten
Wat u ook te vieren heeft, bij Bovendonk doen we er alles aan om uw gelegenheid onvergetelijk te maken. We denken graag met u mee en zoeken de beste mogelijkheden voor uw feest of bijeenkomst.
Of u nu met het gezin iets te vieren heeft, of met familie, vrienden en kennissen bij elkaar komt, Bovendonk heeft de geschikte ruimte voor iedere gelegenheid, van 2- 300 personen.

Afscheid nemen
Wanneer uw dierbare overlijdt zijn er veel zaken die geregeld moeten worden. Wij nemen graag de zorg voor de condoleance voor u uit handen. 

Culinaire verzorging
Tijdens uw feestelijke gelegenheid zal het ook de innerlijke mens aan niets ontbreken. Onze veelzijdige keuken zorgt voor smaakvolle hapjes en gerechten.

Tot in de puntjes verzorgd
Bovendonk leent zich uitstekend voor bijzondere feestelijke en persoonlijke gelegenheden die vragen om speciale aandacht. Wat uw wensen ook zijn, wij denken graag met u mee. Tijdens de aanloop naar uw bijeenkomst zorgen wij voor één vast contactpersoon. Tijdens uw bijeenkomst nemen wij u alles uit handen, zodat u en uw gasten volop genieten van de mooie momenten met elkaar.