1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Feestlocatie regio Breda

Iedereen heeft wel eens iets te vieren! Een speciale gebeurtenis zoals een jubileum, verjaardag, geboorte of familiereünie vraagt om een bijzondere dag op een bijzondere feestlocatie. Bovendonk in Hoeven, Noord-Brabant is een klooster met verschillende ruimtes voor uw feest of bijeenkomst. Wat u ook te vieren heeft, u bent van harte welkom bij Bovendonk.

Bovendonk is een prachtige locatie om van iedere gebeurtenis een onvergetelijk moment te maken. Binnen Bovendonk vindt u sfeervolle zalen en verschillende horeca-ruimten voor al uw culinaire wensen en feestelijkheden. Van borrel tot diner, van babyshower tot bruiloftsfeest, wij hebben altijd wel een passend concept om uw feest tot iets speciaals te maken. We informeren u graag over de vele mogelijkheden van 10 tot 500 personen!

Bijzonder vieren.

Bovendonk beschikt over verschillende ruimtes variërend van klein en knus tot groots en indrukwekkend. De gezellige Napoleonbar is een knusse privébar met terras in de binnentuin van Bovendonk. Voor een verjaardag, diner of klein buffet met eigen bar is deze ruimte perfect. In de Stafkamer kunt u lunchen of dineren in een van de voornaamste verblijven van Bovendonk. Voor de grotere gezelschappen is de Refterzaal geschikt waar tot 300 personen terecht kunnen. Kortom, een feestlocatie met een geschikte ruimte voor ieder gezelschap.

Binnen of buiten?

In de Refterzaal kunt u een fantastische feestavond beleven. De indrukwekkende ruimte, waar vroeger de priesterstudenten hun maaltijd nuttigden is geschikt voor een feest, diner of receptie tot 300 personen. Bij lekker weer kunt u ook gebruik maken van de binnentuin. Geniet onder het genot van een drankje en goed gezelschap van de indrukwekkende architectuur. De binnentuin kan tot maximaal 500 personen* herbergen.

Wilt u meer informatie ontvangen over de mogelijkheden voor het organiseren van uw persoonlijke bijeenkomst op Bovendonk in Hoeven (Noord-Brabant), mail met onze afdeling reserveringen of bel ons op +31 (0)165 50 75 50.

*In verband met het weer en uitwijkmogelijkheden zullen groepen tot maximaal 500 personen worden aangenomen.