1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Onze sfeervolle zalen

De Brasserie is het hart van Bovendonk, een gezellige eet- en drinkgelegenheid aan de voorzijde van ons pand. In een warme en sfeervolle entourage serveren wij (h)eerlijke gerechten van onze à la carte menukaart en een gevarieerd assortiment aan dranken. (Alleen geopend tijdens activiteiten op Bovendonk of op reservering voor gezelschappen vanaf 12 personen.) Bekijk de zaal.

De Napoleon Lounge, gelegen aan onze binnentuin (met terrasvoorzieningen) is een private lounge voor gezelschappen tot +/- 40 personen. Bekijk de zaal.

De Stafkamer, de beste kamer, is een authentieke private diner ruimte voor maximaal 40 personen. Bekijk de zaal.

Onze binnentuin is in een heerlijke plek om te genieten van de rust en de elementen van het pand onder het genot van een lekker hapje en drankje. Ook in de winter is het er goed toeven tijdens een gezellige winter-bbq, dekentjes, vuurkorven en Bisschopswijn maken het geheel compleet! Bekijk de binnentuin.

Refter/Seminarie zaal: Voor grotere bijeenkomsten beschikken wij over twee aansluitende zalen met een totale capaciteit tot 150 zittende en 500 staande personen. Bekijk de Refterzaal, bekijk de Seminariezaal.