hapjes
La Trappe bier.jpg
Beste Prijs Garantie
 — 
Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Culinair genieten

Geniet van eerlijk eten, van streekproducten en seizoensgebonden gerechten in één van onze sfeervolle zalen. Van een lunch, BBQ, dinerbuffet, 3-gangen tot 6-gangen diner of een op maat gemaakt menu, alles is mogelijk. Geniet van de heerlijke gerechten welke onze chef-kok met zoveel mogelijk duurzame ingrediënten met zorg voor u bereidt.


Private dinner

Heeft u iets te vieren en wilt u dat besloten vieren met vrienden, familie of collega's? Dan is een private dinner een uitstekende manier om in klein óf groot gezelschap een bijzondere gebeurtenis te vieren. Bovendonk beschikt over verschillende ruimtes waar van 12-180 personen sfeervol en privé gedineerd kan worden. Samen met u bepalen we het menu zodat het aan uw wensen voldoet en het een avond wordt die u niet snel zult vergeten.

Bekijk onze culinaire mogelijkheden


Borrel

Bent u jarig of heeft u iets te vieren? Bij Bovendonk bent u aan het juiste adres voor een besloten borrel. Voor gezelschappen tot 30-40 personen is het La Trappe proeflokaal uitermate geschikt. Voor grotere borrels is de Seminariebar, eventueel uit te breiden met de Refterzaal de ideale ruimte tot 300 personen.


Feest

Is uw bijzondere gebeurtenis een feestje waard? Dan kunt u uitpakken bij Bovendonk! De bars, binnentuin en zalen van Bovendonk zijn de ideale plek voor een feest met DJ of akoestische band. De voordelige feest- en borrelarrangementen vormen de basis voor uw feestje eventueel naar wens aangevuld met extra hapjes en drankjes.


Volledig verzorgde dag

Voor een volledig verzorgde dag met entertainment, vermaak en excursies kunt u ook bij Bovendonk terecht. Naast hapjes en drankjes hebben we allerlei leuke aanvullingen en activiteiten die uw dag compleet maken!

Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden voor uw feest of bijzondere moment te bespreken.

Neem contact op