3e Speciaalbierfestival Hoeven 2022
Conferentiecentrum Bovendonk

3e Speciaalbierfestival Hoeven 2022

3e Speciaalbierfestival Hoeven, 2022

Op 6 augustus 2022 strijkt het Hoevens bierfestival  neer in onze binnentuin voor alweer de  3e editie. Na een fantastische eerste en tweede editie kon een vervolg toch niet uitblijven?

 

Met het speciale festivalglas kan je bij de verschillende brouwerijen genieten van bijzondere bieren die in het binnen en buitenland gebrouwen worden. Tel daarbij de bijzondere entourage van onze locatie op en het plaatje is compleet voor een geslaagd bierfestival.

 

Voor meer informatie en natuurlijk de tickets klik hier.

 

Wilt u graag blijven overnachten neem dan contact met ons op via info@bovendonk.nl of 0165-507550 

hapjes
La Trappe bier.jpg
Beste Prijsgarantie
 — 
Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Culinair genieten

Geniet van eerlijk eten, van streekproducten en seizoensgebonden gerechten in één van onze sfeervolle zalen. Van een lunch, BBQ, dinerbuffet, 3-gangen tot 6-gangen diner of een op maat gemaakt menu, alles is mogelijk. Geniet van de heerlijke gerechten welke onze chef-kok met zoveel mogelijk duurzame ingrediënten met zorg voor u bereidt.


Private dinner

Heeft u iets te vieren en wilt u dat besloten vieren met vrienden, familie of collega's? Dan is een private dinner een uitstekende manier om in klein óf groot gezelschap een bijzondere gebeurtenis te vieren. Bovendonk beschikt over verschillende ruimtes waar van 12-150 personen sfeervol en privé gedineerd kan worden. Samen met u bepalen we het menu zodat het aan uw wensen voldoet en het een avond wordt die u niet snel zult vergeten.

Bekijk onze culinaire mogelijkheden


Borrel

Bent u jarig of heeft u iets te vieren? Bij Bovendonk bent u aan het juiste adres voor een besloten borrel. Voor gezelschappen tot 30-40 personen is het La Trappe proeflokaal uitermate geschikt. Voor grotere borrels is de Seminariebar, eventueel uit te breiden met de Refterzaal de ideale ruimte tot 100 personen.


Feest

Is uw bijzondere gebeurtenis een feestje waard? Dan kunt u uitpakken bij Bovendonk! De bars, binnentuin en zalen van Bovendonk zijn de ideale plek voor een feest met DJ of akoestische band. De voordelige feest- en borrelarrangementen vormen de basis voor uw feestje eventueel naar wens aangevuld met extra hapjes en drankjes.


Volledig verzorgde dag

Voor een volledig verzorgde dag met entertainment, vermaak en excursies kunt u ook bij Bovendonk terecht. Naast hapjes en drankjes hebben we allerlei leuke aanvullingen en activiteiten die uw dag compleet maken!

Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden voor uw feest of bijzondere moment te bespreken.

Neem contact op