1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Fietsroutes in West-Brabant

De mooiste fietsroutes in Brabant beginnen bij Bovendonk

Noord-Brabant staat bekend om zijn bourgondische gastvrijheid en een café op iedere hoek van de straat. Dat is in het westen van Noord-Brabant niet anders. De gemoedelijke dorpen rondom Hoeven passen perfect in dit beeld. Niet voor niets dat veel bekende wielrenners uit West-Brabant komen, de streek leent zich uitstekend om per fiets te ontdekken. De mooiste fietsroutes van Brabant vindt u lager op deze pagina.

Hotel & Brasserie Bovendonk ligt in het Brabantse dorp Hoeven, op steenworp afstand van Breda, Etten-Leur en Oudenbosch. Vanaf Bovendonk vertrekken verschillende fietsroutes naar alle windstreken, richting vestingstad Willemstad, de polders en beemden boven Hoeven en naar de Basiliek van Oudenbosch, routes van 40 tot 100 kilometer, voor jong en oud.

Bovendonk, de ideale start- en pauzeplaats voor de korte en lange fietsroutes in Brabant

Voor onze fietsende gasten hebben we een aantal fietsroutes uitgestippeld door het Brabantse land. Parkeer bij Bovendonk en volg een van de vele routes verkrijgbaar bij de receptie. Toe aan een pauze tijdens een fietstocht? Dan bent u ook van harte welkom bij Bovendonk! Neem plaats op ons terras  en geniet van de historische ambiance van klooster Bovendonk. Geniet in de Brasserie van een smakelijke lunch of een lekker kopje koffie of glas Bovendonk's Blond bier. Bent u met de E-Bike onderweg, dan kunt u deze bij ons opladen naast het terras.

Gaat u op zondag fietsen? Dan kunt u om 14:00 tijdens de hele zomer kostenloos aansluiten bij een van de rondleidingen door het rijksmonument Bovendonk, een leuke en leerzame afwisseling op uw fietstocht!

Hotel Bovendonk

Krijgt u geen genoeg van het West-Brabantse fietslandschap? U kunt ook bij Bovendonk overnachten. Met onze speciale fietsarrangementen in Noord-Brabant ontbreekt het u aan niets tijdens uw fietstochten door West-Brabant. Voor vragen en reserveringen kunt u contact met ons opnemen.

Brabantse knooppunten fietsroutes vanaf Bovendonk

De Brabantse knooppunten fietsroutes lopen langs Bovendonk. Het klooster ligt tussen knooppunten 78 en 83 in West-Brabant. Er zijn verschillende fietsroutes uitgestippeld langs het uitgebreide knooppuntennetwerk in West-Brabant. De routes zijn verkrijgbaar op papier of per mail te versturen naar uw telefoon. Aan de receptie zijn tevens fietskaarten te koop van West-Brabant zodat u goed voorbereid op pad kunt.

Fietsroute 43 km
Naar Oud-Gastel

Fietsroute 46 km
Door de Rucphense Bossen

Fietsroute 74 km
Naar Meersel-Dreef

Fietsroute 58 km
De Baronie van Breda

Fietsroute 61 km
Naar de Zundertse Trappist

Fietsroute 64 km
Naar forten en vestingen

Fietsroute 82 km
De Bossen om Breda

Fietsroute 95 km
De Kalmthoutse Heide

Fietsroute 69 km
Langs Vliet en Dintel

Fietsroute 48km
De markt van Etten-Leur

Fietsroute 56 km
De basiliek van Oudenbosch

Fietsroute 55 km
De Rucphense Heide

 

Fietsroute 81 km
De jeugd van van Gogh

Fietsroute 54 km
Naar fort Willemstad

Fietsroute 66 km
Langs Mark en Dintel