3e Speciaalbierfestival Hoeven 2022
Conferentiecentrum Bovendonk

3e Speciaalbierfestival Hoeven 2022

3e Speciaalbierfestival Hoeven, 2022

Op 6 augustus 2022 strijkt het Hoevens bierfestival  neer in onze binnentuin voor alweer de  3e editie. Na een fantastische eerste en tweede editie kon een vervolg toch niet uitblijven?

 

Met het speciale festivalglas kan je bij de verschillende brouwerijen genieten van bijzondere bieren die in het binnen en buitenland gebrouwen worden. Tel daarbij de bijzondere entourage van onze locatie op en het plaatje is compleet voor een geslaagd bierfestival.

 

Voor meer informatie en natuurlijk de tickets klik hier.

 

Wilt u graag blijven overnachten neem dan contact met ons op via info@bovendonk.nl of 0165-507550 

Beste Prijsgarantie
 — 
Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Fietsroutes in West-Brabant

De mooiste fietsroutes in Brabant beginnen bij Bovendonk

Noord-Brabant staat bekend om zijn bourgondische gastvrijheid en een café op iedere hoek van de straat. Dat is in het westen van Noord-Brabant niet anders. De gemoedelijke dorpen rondom Hoeven passen perfect in dit beeld. Niet voor niets dat veel bekende wielrenners uit West-Brabant komen, de streek leent zich uitstekend om per fiets te ontdekken.

De mooiste fietsroutes van Brabant vindt u lager op deze pagina.

Hotel & Brasserie Bovendonk ligt in het Brabantse dorp Hoeven, op steenworp afstand van Breda, Etten-Leur en Oudenbosch. Vanaf Bovendonk vertrekken verschillende fietsroutes naar alle windstreken, richting vestingstad Willemstad, de polders en beemden boven Hoeven en naar de Basiliek van Oudenbosch, routes van 40 tot 100 kilometer, voor jong en oud.

Bovendonk, de ideale start- en pauzeplaats voor de korte en lange fietsroutes in Brabant

Voor onze fietsende gasten hebben we een aantal fietsroutes uitgestippeld door het Brabantse land. Parkeer bij Bovendonk en volg een van de vele routes verkrijgbaar bij de receptie. Toe aan een pauze tijdens een fietstocht? Dan bent u ook van harte welkom bij Bovendonk! Neem plaats op ons terras  en geniet van de historische ambiance van klooster Bovendonk. Geniet in het Grand Café van een smakelijke lunch of een lekker kopje koffie of glas Bovendonk's Blond bier. Bent u met de E-Bike onderweg, dan kunt u deze bij ons opladen naast het terras.

Hotel Bovendonk

Krijgt u geen genoeg van het West-Brabantse fietslandschap? U kunt ook bij Bovendonk overnachten. Met onze speciale fietsarrangementen in Noord-Brabant ontbreekt het u aan niets tijdens uw fietstochten door West-Brabant. Voor vragen en reserveringen kunt u contact met ons opnemen.

Brabantse knooppunten fietsroutes vanaf Bovendonk

De Brabantse knooppunten fietsroutes lopen langs Bovendonk. Het hotel ligt tussen knooppunten 78 en 83 in West-Brabant. Er zijn verschillende fietsroutes uitgestippeld langs het uitgebreide knooppuntennetwerk in West-Brabant. De routes zijn verkrijgbaar op papier of per mail te versturen naar uw telefoon. Aan de receptie zijn tevens fietskaarten te koop van West-Brabant zodat u goed voorbereid op pad kunt.