3e Speciaalbierfestival Hoeven 2022
Conferentiecentrum Bovendonk

3e Speciaalbierfestival Hoeven 2022

3e Speciaalbierfestival Hoeven, 2022

Op 6 augustus 2022 strijkt het Hoevens bierfestival  neer in onze binnentuin voor alweer de  3e editie. Na een fantastische eerste en tweede editie kon een vervolg toch niet uitblijven?

 

Met het speciale festivalglas kan je bij de verschillende brouwerijen genieten van bijzondere bieren die in het binnen en buitenland gebrouwen worden. Tel daarbij de bijzondere entourage van onze locatie op en het plaatje is compleet voor een geslaagd bierfestival.

 

Voor meer informatie en natuurlijk de tickets klik hier.

 

Wilt u graag blijven overnachten neem dan contact met ons op via info@bovendonk.nl of 0165-507550 

Beste Prijsgarantie
 — 
Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Fietshotel Bovendonk

Het fietsvriendelijk hotel is te vinden tussen Roosendaal en Breda, in een mooi dorp genaamd Hoeven. Het pand van fietshotel Bovendonk is een voormalig seminarie gebouwd en ontworpen door Pierre Cuypers. Hedendaags ontvangt Bovendonk in de zomer verschillende soorten toeristen, de fietstoerist is er hier een van. In de zomer zijn er verschillende soorten zomerse mogelijkheden, ook biedt het fietshotel verschillende fietsarrangementen aan. Bovendonk is al jarenlang partner van Nederland Fietsland en ANWB Gastvrij te herkennen aan het keurmerk

Zomerse mogelijkheden

Fietshotel Bovendonk biedt verschillende en verassende mogelijkheden. U kunt namelijk terecht voor een heerlijk fietsweekend of misschien wel een gehele fietsweek. Zoekt u nog een inspirerende stopplaats tijdens het fietsen kom dat gerust een kijkje nemen in onze mooie binnentuin voor een lekker bakje koffie of heerlijk lokaal gebrouwen biertje. Als u weer opgeladen bent, kunt u nog een rondleiding krijgen door het klooster van Bovendonk. Tijdens hemelvaart wordt er elk jaar de bekende fietsvierdaagse Hoeven georganiseerd. Waarbij de mooiste routes van West-Brabant worden gefietst.

Meer weten over de omgeving

Mooiste fietsroutes van West-Brabant

In West-Brabant vindt u de meeste mooiste fietsroutes denk bijvoorbeeld aan een van Gogh fietsroute (32 km) of een fietsroute van 1.5 uur rond Bosschenhoofd en Oudenbosch. Vergeet hierbij niet een bezoek te brengen aan de basiliek van Oudenbosch wat een kopie is van de ST. pieter in Rome op een schaal van 1:16, wat erg indrukwekkend is. Schuin tegenover de basiliek  staat de Kapel van Saint Louis waar je de Italiaanse aspecten goed in ziet terugkomen.

Fietsroutes in West-Brabant

Faciliteiten