Beste Prijs Garantie
 — 
Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Groepsaccommodatie Brabant

Welkom bij Klooster Bovendonk. Het prachtige klooster ligt in Hoeven, tussen Roosendaal, Breda, Etten-Leur en Oudenbosch in Noord-Brabant. De locatie beschikt over hotelkamers in een vleugel en budgetkamers in een andere vleugel. Deze kamers zijn ideaal voor schoolklassen, groepsexcursies en familieweekenden. De kamers beschikken over een of twee bedden en een wastafel, overig sanitair is gedeeld.

Bent u van plan een familieweekend of een weekend met vrienden weg te plannen dan is Bovendonk hiervoor de ideale locatie in Noord-Brabant. Naast de slaapfaciliteiten is het ook mogelijk een recreatieruimte te huren en gebruik te maken van de sfeervolle binnentuin. In de Grand Café wordt lunch en diner geserveerd, ontbijt zit bij de kamerprijs inbegrepen.

In de omgeving van Bovendonk is van alles te doen. De steden Breda en Roosendaal zijn snel bereikbaar met fiets en auto. De omgeving leent zich daarnaast uitstekend voor prachtige fiets- en wandeltochten. Liefhebbers van monumenten en erfgoed doen er goed aan een bezoek aan Oudenbosch te plannen. De Basiliek van Oudenbosch is een geschaalde kopie van de Sint Pieter in Rome en zeer indrukwekkend.

De budgetkamers bij Bovendonk zijn enkel via de receptie te reserveren. Neem contact op met Bovendonk voor beschikbaarheid en alle mogelijkheden.

Tarieven v.a.

1-persoonskamer met wastafel €40,-
2-persoonskamer met wastafel €28,50

1-persoonskamer met sanitair €56,-
2-persoonskamer met sanitair €77,-