1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

2e Hoevens Speciaalbier Festival

Op 3 augustus 2019 strijkt het Hoevens Speciaalbier Festival neer in de binnentuin van Klooster Bovendonk voor zijn 2e editie. Na een fantastische eerste editie kon een vervolg niet uitblijven.

In de loop van de komende maanden zullen langzaam brouwers, band en DJ bekend worden gemaakt. Houd daarvoor de Facebookpagina van het evenement in de gaten.

Samen met brouwerij 't Meuleneind uit Hoeven organiseert Klooster Bovendonk het 2e Hoevense speciaalbier festival. Met het speciale festivalglas kan je bij de verschillende brouwerijen genieten van de meest bijzondere bieren die in Brabant gebrouwen worden. Tel daarbij op de bijzondere entourage van de voormalige seminarie en het plaatje is compleet.

Bekijk het evenement op Facebook

Informatie 

Waar: Klooster Bovendonk, Hofstraat 8, Hoeven (20 min. van Breda, Etten-Leur en Roosendaal)
Wanneer: 3 Augustus 2019
Toegang: Gratis, voor de bieren kan je een speciaal glas aanschaffen. Muntjes en glazen verkrijgbaar aan de kassa.
Leeftijd: Alle leeftijden, er is frisdrank verkrijgbaar.
Meer informatie volgt later

Overnachten

Het is mogelijk om vooraf of na het festival te overnachten op Bovendonk. Er zijn standaard 1- en 2-persoonskamers beschikbaar. Daarnaast is het ook mogelijk om een low budget kamer te boeken via de receptie. Alle prijzen zijn inclusief ontbijt.

Aanwezige brouwerijen

 

Aan bezoekers onder de 18 jaar wordt geen alcohol geschonken.

Volg ons Facebook-evenement om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en het bekendmaken van de brouwers. Klik op "Gaan" in het evenement om ons en je vrienden te laten weten wat jij op 4 augustus gaat doen.

Rondom Bovendonk is gratis parkeergelegenheid beschikbaar voor maximaal 185 auto's. Kom je uit de buurt? Pak dan het beste de fiets of maak gebruik van het OV. Op 3 minuten van Bovendonk ligt bushalte Hofstraat, Hoeven. Hier stopt bus 311 naar Oud-Gastel of Breda. Op zaterdag rijd er ieder uur een bus. Naar routebeschrijving

Lees voor de zekerheid nog even onze huisregels.