basiliek-oudenbosch-hotel
saint-louis
Beste Prijs Garantie
 — 
Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Hotel Etten-Leur Oudenbosch

Leerhotel Bovendonk ligt ideaal tussen Breda, Oudenbosch en Roosendaal. Voor een weekendje weg met bezoek aan de Basiliek van Oudenbosch, het Zouavenmuseum, de kapel van St. Louis of het Arboretum is Bovendonk de ideale uitvalsbasis. Voor fietsers en wandelaars is de omgeving van Bovendonk een echte speeltuin. Prachtige fietsroutes door een afwisselend landschap vertrekken voor het hotel. De voordelige fiets- en vakantiearrangementen vindt u onderaan deze pagina.

Bezoek Visit Halderberge      Fiets- en wandelroutes


Bent u met kinderen onderweg? Ga dan naar Waterspeelpark Splesj of het Vliegend Museum in Bosschenhoofd op slechts enkele minuten rijden.

Voor de shopaholics zijn Rosada in Roosendaal en het winkelcentrum van Breda echte aanraders.

De bijzondere architectuur met de hoge gotische plafonds, glas in lood ramen, de prachtige kapel en grote binnentuin zorgen voor een bijzondere sfeer tijdens uw verblijf, zonder hedendaags comfort uit het oog te verliezen. Een unieke overnachting in historisch erfgoed.

Bovendonk beschikt over 48 kamers welke voorzien zijn van televisie, bureau en badkamer met douche en toilet, kortom het nodige hedendaagse comfort. Onze faciliteiten op een rij:

  • Gezellig Grand Café
  • Oplaadpunten voor elektrische fietsen
  • Gratis WIFI
  • Gratis parkeergelegenheid
  • Rustige groene omgeving
  • Gouden Green Key Certificaat; duurzame bedrijfsvoering
  • Eigen bier, Bovendonk's Blond
  • Activiteiten en bezienswaardigheden in en om Bovendonk

Met het leerhotel bieden we de hospitalityprofessional van de toekomst een mogelijkheid om ervaring op te doen in alle facetten van het vak. Als officieel erkend stagebedrijf door SBB werken we samen met diverse opleidingen binnen toerisme, recreatie en hospitality. Jaarlijks verzorgen we ruim 20 stages voor HBO en MBO studenten van snuffelstage of een operationele stage tot managementstages.

Als gast profiteert u van een zeer scherpe prijs voor uw hotelkamer en draagt u bij aan de opleiding van toekomstig hospitality personeel.

Eenpersoonskamer

Eenpersoonskamer

Tweepersoonskamer

Tweepersoonskamer