3e Speciaalbierfestival Hoeven 2022
Conferentiecentrum Bovendonk

3e Speciaalbierfestival Hoeven 2022

3e Speciaalbierfestival Hoeven, 2022

Op 6 augustus 2022 strijkt het Hoevens bierfestival  neer in onze binnentuin voor alweer de  3e editie. Na een fantastische eerste en tweede editie kon een vervolg toch niet uitblijven?

 

Met het speciale festivalglas kan je bij de verschillende brouwerijen genieten van bijzondere bieren die in het binnen en buitenland gebrouwen worden. Tel daarbij de bijzondere entourage van onze locatie op en het plaatje is compleet voor een geslaagd bierfestival.

 

Voor meer informatie en natuurlijk de tickets klik hier.

 

Wilt u graag blijven overnachten neem dan contact met ons op via info@bovendonk.nl of 0165-507550 

Beste Prijsgarantie
 — 
Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Weekendje weg in Noord-Brabant hotelarrangementen

Hotel Bovendonk is de perfecte uitvalsbasis voor een weekendje weg in Noord-Brabant. Fietsen, wandelen, shoppen of er gewoon even tussen uit. Voor het ideale weekendje weg of een midweek vakantie hebben we verrassende arrangementen met scherpe prijzen. Eindeloos genieten in West-Brabant! Er is zoveel te zien én beleven, van Van Gogh tot religieus erfgoed.


Fietsarrangementen in Noord-Brabant

Fietsen in Noord-Brabant is een genot voor iedereen. Het perfect onderhouden knooppunten netwerk in Noord-Brabant is een prima aanleiding om de fiets te pakken en het landschap met rivieren, dorpen, dijken en steden te ontdekken. In West-Brabant is een terras nooit ver weg en merk je de bourgondische invloed overal. Met een van de fietsarrangementen bij Hotel Bovendonk ontdekt u West-Brabant vanaf de fiets vanuit een prachtige en historische locatie.

De fietsroutes


Weekendje cultuur en architectuur in Noord-Brabant

Cultuur en architectuurliefhebbers zijn in Noord-Brabant zeker aan het juiste adres. Met de historische steden Breda, Bergen op Zoom en Oudenbosch en de vestingen van de Zuiderwaterlinie met als praalstuk Vesting Willemstad is het westelijk deel van Noord-Brabant een verademing voor liefhebbers van cultuur en architectuur. Treed je liever in de voetstappen van een bekend kunstenaar? Ontdek dan waar Vincent van Gogh geboren en getogen is in Zundert en Etten-Leur, belangrijke plaatsen tijdens zijn jeugd. Met de van Gogh fietsroutes en wandelroutes ontdek je het Noord-Brabant van Vincent van Gogh.

In de omgeving


Weekendje weg met vrienden en familie

Gaat u een weekendje of midweek op vakantie met familie en vrienden? Dan is Hotel Bovendonk een gunstige optie! Naast de standaard hotelkamers zijn er ook budgetkamers beschikbaar voor grote gezelschappen. Neem contact op voor de maatwerk mogelijkheden.

Alle arrangementen zijn inclusief uitgebreid ontbijtbuffet.