OLD BARREL AGED BIER FESTIVAL
Conferentiecentrum Bovendonk
image

OLD BARREL AGED BIER FESTIVAL

16 maart is het weer zover! Het Old Barrel Aged Bierfestival staat voor de deur en wij kunnen niet wachten om samen met jullie te proosten op een dag vol smaak, gezelligheid en unieke bieren!

Heb je je kaartje al? Zo niet, grijp snel je kans via https://brouwerij-tmeuleneind.nl/brabants-barrel-aged-bierfestival?store-page=Startpakket-Brabants-Barrel-Aged-Bierfestival-16-maart-2024-p493851597 

We hebben nog enkele plekken beschikbaar voor dit bierige festijn!

Ook zijn er nog enkele hotelkamers vrij! Maak je uitje compleet en boek een overnachting via frontoffice@bovendonk.nl. Geen gedoe met de bob, zodat je optimaal van het festival kunt genieten. Wij zorgen zelfs voor een heerlijk (kater) ontbijt om de volgende dag goed te beginnen!

 

20220805_164442.jpg
Cfoto-Bovendonk 10-2022-groot-57.jpg
Visit-Halderberge-Guided-Tour-scaled-e1621260992488.jpeg

Groepsovernachting

 

Met 28 tweepersoonskamer en 24 eenpersoonskamers is hotel Bovendonk een uitstekende basis voor diverse soorten gezelschappen, van busreis tot familie- en vriendenweekend. Door onze groepsfaciliteiten is ons hotel ook beschikbaar als een full serviced en catered groepsaccomodatie, waarbij er zeker ruimte is voor uw eigen programma en budget! Een eigen restaurant/barruimte met gezellig terras in onze binnentuin staan tot jullie beschikking voor een gezellige huiselijke sfeer. 

Als groepsaccommodatie en hotel zijn wij gelegen aan de rand van het Van Gogh Nationaal Park in de buurt van Breda, Roosendaal en Antwerpen. Een perfecte uitvalsbasis voor zowel uitstapjes naar Nationaal Park De Biesbosch, Efteling, Amsterdam, Deltapark Neeltje Jans en Unesco Werelderfgoed Kinderdijk en steden als Breda, Dordrecht, Rotterdam, Delft en Gouda.

In de directe omgeving zijn de Basiliek van Oudenbosch, Playdôme Roosendaal, Indoor Skydive Roosendaal, Snowworld Rupchen-Breda, Vitea Wellnessresort Roosendaal, vestingstad Willemstad (Zuidwaterlinie) en Designer Outlet Roosendaal gelegen voor een ontspannende activiteit. Natuurlijk is er ook lokaal meer dan genoeg te beleven, zie hiervoor de website van Visit Halderberge.

Klik hier voor lokale activiteiten! 

Voor meer informatie en een voorstel op maat kunt u contact opnemen met onze afdeling Reserveringen via reserveringen@bovendonk.nl of 0165-507550.

20220805_164442.jpg
Cfoto-Bovendonk 10-2022-groot-57.jpg
Visit-Halderberge-Guided-Tour-scaled-e1621260992488.jpeg
Beste Prijsgarantie
 — 
Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen