OLD BARREL AGED BIER FESTIVAL
Conferentiecentrum Bovendonk
image

OLD BARREL AGED BIER FESTIVAL

16 maart is het weer zover! Het Old Barrel Aged Bierfestival staat voor de deur en wij kunnen niet wachten om samen met jullie te proosten op een dag vol smaak, gezelligheid en unieke bieren!

Heb je je kaartje al? Zo niet, grijp snel je kans via https://brouwerij-tmeuleneind.nl/brabants-barrel-aged-bierfestival?store-page=Startpakket-Brabants-Barrel-Aged-Bierfestival-16-maart-2024-p493851597 

We hebben nog enkele plekken beschikbaar voor dit bierige festijn!

Ook zijn er nog enkele hotelkamers vrij! Maak je uitje compleet en boek een overnachting via frontoffice@bovendonk.nl. Geen gedoe met de bob, zodat je optimaal van het festival kunt genieten. Wij zorgen zelfs voor een heerlijk (kater) ontbijt om de volgende dag goed te beginnen!

 

Beste Prijsgarantie
 — 
Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen
hotel-roosendaal
Tweepersoonskamer

Hotel Roosendaal, Leerhotel Bovendonk

Hotel Bovendonk ligt op 15 minuten rijden van Roosendaal en 10 minuten van Industrieterrein Borchwerf. Met de snelwegen A17 en A58 om de hoek bent u zo op uw bestemming in Roosendaal. Overnacht u zakelijk voor een afspraak in Roosendaal, Etten-Leur of Moerdijk? Hotel Bovendonk heeft scherp geprijsde eenpersoonskamers vanaf € 56,00 inclusief ontbijt.

Zakelijk overnachten in hotel bij Roosendaal

Hotel Bovendonk ligt centraal tussen Etten-Leur, Roosendaal en Zevenbergen. De industriegebieden Moerdijk, Vosdonk en Borchwerf zijn allen binnen 10 minuten bereikbaar vanaf Hotel Bovendonk. De ideale verblijfplaats voor een zakenreis of voor een afspraak in de omgeving van Roosendaal. Vanaf Hotel Bovendonk bent u snel in Breda, Roosendaal, Zevenbergen en Etten-Leur. Daarnaast ligt Breda International Airport in de buurt van Hotel Bovendonk.

 

De bijzondere architectuur met de hoge gotische plafonds, glas in lood ramen, de prachtige kapel en grote binnentuin zorgen voor een bijzondere ambiance tijdens uw verblijf, zonder hedendaags comfort uit het oog te verliezen. Een unieke overnachting in historisch erfgoed.

Bovendonk beschikt over 48 kamers welke voorzien zijn van televisie, bureau en badkamer met douche en toilet, kortom het nodige hedendaagse comfort. In het klooster zijn op de 1e en 2e etage voormalige priesterkamers gerenoveerd en voorzien van het nodige comfort. De voordelen van Hotel Bovendonk bij Roosendaal op een rij:

  • Laagste prijs garantie, gunstig overnachten incl. ontbijt bij Roosendaal 
  • Gezellig Grand Café
  • Oplaadpunten voor elektrische fietsen
  • Gratis WIFI
  • Gratis parkeergelegenheid
  • Rustige groene omgeving
  • Gouden Green Key Certificaat; duurzame bedrijfsvoering
  • Eigen Bovendonk's bier
  • Activiteiten in en om Bovendonk

Met het leerhotel bieden we de hospitalityprofessional van de toekomst een mogelijkheid om ervaring op te doen in alle facetten van het vak. Als officieel erkend stagebedrijf door SBB werken we samen met diverse opleidingen binnen toerisme, recreatie en hospitality. Jaarlijks verzorgen we ruim 20 stages voor HBO en MBO studenten van snuffelstage of een operationele stage tot managementstages.

Als gast profiteert u van een zeer scherpe prijs voor uw hotelkamer en draagt u bij aan de opleiding van toekomstig hospitality personeel.