Open Top Trouwlocatie | 19 NOVEMBER 2023
Conferentiecentrum Bovendonk
image

Open Top Trouwlocatie | 19 NOVEMBER 2023

Een aantal keer per jaar organiseren wij een open dag om een kijkje te nemen op onze locatie op zoek naar dat ene, speciale gevoel: hier willen wij trouwen!

Jullie worden ontvangen met een hapje en drankje en jullie krijgen een rondleiding door Bovendonk, we nemen jullie mee door de zalen & uiteraard de prachtige binnentuin, welke wij in passend in de sferen zullen opstellen in een trouwopstelling. Daarna is er genoeg mogelijkheid voor een kennismaking met onze partners. Wie kan mijn taart verzorgen? Welke fotograaf past er bij ons? Welke bloemist verzorgt het boeket?

Op de Open Dag maak je kennis met onze Trouwspecialistes Peggy & Kristel, onze partners en onze locatie! Zeggen jullie JA tegen onze locatie?

Op 19 november 2023 openen wij onze deuren van 11.00 tot 16.00 uur

Kom langs en laat je inspireren!

Beste Prijsgarantie
 — 
Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen
hotel-roosendaal
Tweepersoonskamer

Hotel Roosendaal, Leerhotel Bovendonk

Hotel Bovendonk ligt op 15 minuten rijden van Roosendaal en 10 minuten van Industrieterrein Borchwerf. Met de snelwegen A17 en A58 om de hoek bent u zo op uw bestemming in Roosendaal. Overnacht u zakelijk voor een afspraak in Roosendaal, Etten-Leur of Moerdijk? Hotel Bovendonk heeft scherp geprijsde eenpersoonskamers vanaf € 56,00 inclusief ontbijt.

Zakelijk overnachten in hotel bij Roosendaal

Hotel Bovendonk ligt centraal tussen Etten-Leur, Roosendaal en Zevenbergen. De industriegebieden Moerdijk, Vosdonk en Borchwerf zijn allen binnen 10 minuten bereikbaar vanaf Hotel Bovendonk. De ideale verblijfplaats voor een zakenreis of voor een afspraak in de omgeving van Roosendaal. Vanaf Hotel Bovendonk bent u snel in Breda, Roosendaal, Zevenbergen en Etten-Leur. Daarnaast ligt Breda International Airport in de buurt van Hotel Bovendonk.

 

De bijzondere architectuur met de hoge gotische plafonds, glas in lood ramen, de prachtige kapel en grote binnentuin zorgen voor een bijzondere ambiance tijdens uw verblijf, zonder hedendaags comfort uit het oog te verliezen. Een unieke overnachting in historisch erfgoed.

Bovendonk beschikt over 48 kamers welke voorzien zijn van televisie, bureau en badkamer met douche en toilet, kortom het nodige hedendaagse comfort. In het klooster zijn op de 1e en 2e etage voormalige priesterkamers gerenoveerd en voorzien van het nodige comfort. De voordelen van Hotel Bovendonk bij Roosendaal op een rij:

  • Laagste prijs garantie, gunstig overnachten incl. ontbijt bij Roosendaal 
  • Gezellig Grand Café
  • Oplaadpunten voor elektrische fietsen
  • Gratis WIFI
  • Gratis parkeergelegenheid
  • Rustige groene omgeving
  • Gouden Green Key Certificaat; duurzame bedrijfsvoering
  • Eigen Bovendonk's bier
  • Activiteiten in en om Bovendonk

Met het leerhotel bieden we de hospitalityprofessional van de toekomst een mogelijkheid om ervaring op te doen in alle facetten van het vak. Als officieel erkend stagebedrijf door SBB werken we samen met diverse opleidingen binnen toerisme, recreatie en hospitality. Jaarlijks verzorgen we ruim 20 stages voor HBO en MBO studenten van snuffelstage of een operationele stage tot managementstages.

Als gast profiteert u van een zeer scherpe prijs voor uw hotelkamer en draagt u bij aan de opleiding van toekomstig hospitality personeel.