Arrangement Fietsvierdaagse Hoeven
Conferentiecentrum Bovendonk
image

Arrangement Fietsvierdaagse Hoeven

Voor de periode van 25 tot en met 29 mei kunt u bij ons genieten van het fietsvierdaagse arrangement:

 

 4 overnachtingen op een 1-persoonskamer douche/toilet        € 290,00 per persoon
 4 overnachtingen op een 2-persoonskamer douche/toilet        € 275,00 per persoon
 
Bovengenoemd arrangement is inclusief:

- 4 x ontbijt (donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag);

- 3 x 3-gangen dagmenu (woensdag, donderdag en vrijdag)

- 1 x BBQ buffet (zaterdag)

 

Bovengenoemd arrangement is exclusief:

- € 1,25 toeristenbelasting per persoon per nacht.

 

Om te boeken kunt u direct contact met ons opnemen via 0165-507550 of info@bovendonk.nl

Vul uw e-mailadres in
Beste Prijsgarantie
 — 
Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen
hotel-roosendaal
tweepersoonskamer

Hotel Roosendaal, Leerhotel Bovendonk

Hotel Bovendonk ligt op 15 minuten rijden van Roosendaal en 10 minuten van Industrieterrein Borchwerf. Met de snelwegen A17 en A58 om de hoek bent u zo op uw bestemming in Roosendaal. Overnacht u zakelijk voor een afspraak in Roosendaal, Etten-Leur of Moerdijk? Hotel Bovendonk heeft scherp geprijsde eenpersoonskamers vanaf € 56,00 inclusief ontbijt.

Zakelijk overnachten in hotel bij Roosendaal

Hotel Bovendonk ligt centraal tussen Etten-Leur, Roosendaal en Zevenbergen. De industriegebieden Moerdijk, Vosdonk en Borchwerf zijn allen binnen 10 minuten bereikbaar vanaf Hotel Bovendonk. De ideale verblijfplaats voor een zakenreis of voor een afspraak in de omgeving van Roosendaal. Vanaf Hotel Bovendonk bent u snel in Breda, Roosendaal, Zevenbergen en Etten-Leur. Daarnaast ligt Breda International Airport in de buurt van Hotel Bovendonk.

Weekendje weg hotel bij Roosendaal

Het hotel is een uistekende uitvalsbasis voor een weekendje weg of om te shoppen in Roosendaal, Antwerpen of Breda. West-Brabant is een fantastische regio om te fietsen. Geniet aan het eind van de dag in onze gezellige en bijzondere Grand Café van een drankje of uitgebreid diner met verse seizoensproducten.

De bijzondere architectuur met de hoge gotische plafonds, glas in lood ramen, de prachtige kapel en grote binnentuin zorgen voor een bijzondere ambiance tijdens uw verblijf, zonder hedendaags comfort uit het oog te verliezen. Een unieke overnachting in historisch erfgoed.

Bovendonk beschikt over 48 kamers welke voorzien zijn van televisie, bureau en badkamer met douche en toilet, kortom het nodige hedendaagse comfort. In het klooster zijn op de 1e en 2e etage voormalige priesterkamers gerenoveerd en voorzien van het nodige comfort. De voordelen van Hotel Bovendonk bij Roosendaal op een rij:

  • Laagste prijs garantie, gunstig overnachten incl. ontbijt bij Roosendaal 
  • Gezellig Grand Café
  • Oplaadpunten voor elektrische fietsen
  • Gratis WIFI
  • Gratis parkeergelegenheid
  • Rustige groene omgeving
  • Gouden Green Key Certificaat; duurzame bedrijfsvoering
  • Eigen Bovendonk's bier
  • Activiteiten in en om Bovendonk

Met het leerhotel bieden we de hospitalityprofessional van de toekomst een mogelijkheid om ervaring op te doen in alle facetten van het vak. Als officieel erkend stagebedrijf door SBB werken we samen met diverse opleidingen binnen toerisme, recreatie en hospitality. Jaarlijks verzorgen we ruim 20 stages voor HBO en MBO studenten van snuffelstage of een operationele stage tot managementstages.

Als gast profiteert u van een zeer scherpe prijs voor uw hotelkamer en draagt u bij aan de opleiding van toekomstig hospitality personeel.