3e Speciaalbierfestival Hoeven 2022
Conferentiecentrum Bovendonk

3e Speciaalbierfestival Hoeven 2022

3e Speciaalbierfestival Hoeven, 2022

Op 6 augustus 2022 strijkt het Hoevens bierfestival  neer in onze binnentuin voor alweer de  3e editie. Na een fantastische eerste en tweede editie kon een vervolg toch niet uitblijven?

 

Met het speciale festivalglas kan je bij de verschillende brouwerijen genieten van bijzondere bieren die in het binnen en buitenland gebrouwen worden. Tel daarbij de bijzondere entourage van onze locatie op en het plaatje is compleet voor een geslaagd bierfestival.

 

Voor meer informatie en natuurlijk de tickets klik hier.

 

Wilt u graag blijven overnachten neem dan contact met ons op via info@bovendonk.nl of 0165-507550 

Beste Prijsgarantie
 — 
Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Omgeving

Hotel Bovendonk, gelegen op 15 autominuten van Breda, Roosendaal en Oudenbosch is bij uitstek de meest geschikte locatie als uitvalbasis om heerlijk te fietsen en te wandelen in West-Brabant door de prachtige bossen en polderlandschappen. Maar ook om culinair te genieten, een dagje te winkelen in Breda of Roosendaal of het cultureel en religieus erfgoed te bewonderen in Oudenbosch is Hotel Bovendonk een geschikte accommodatie.

Shoppen

Vanuit Hotel Bovendonk bent u binnen 15 minuten in het centrum van Breda of bij Rosada Outlet Center Roosendaal, waar het ruime aanbod aan winkels je een fantastische dag shoppen bezorgt.

Cultuur

Liefhebbers van cultureel en religieus erfgoed kunnen in Oudenbosch hun hart ophalen met bijzondere attracties zoals de beroemde basiliek in Oudenbosch, voormalig jongensinternaat St. Louis en de botanische tuin Arboretum.

Van Gogh in West-Brabant

Een bezoek aan de geboortegrond van Vincent van Gogh is ook zeker de moeite waard.
Het van Goghhuis in Zundert ligt op 15 minuten van Bovendonk. Met verschillende fietsroutes vanuit Zundert en Etten-Leur  leer je Van Gogh en de regio waarin hij opgroeide, goed kennen.

Naast al het moois dat West-Brabant te bieden heeft, is ook Hotel Bovendonk onderdeel van het cultureel, religieus én historisch erfgoed van Halderberge, het voormalige seminarie van Pierre Cuypers stamt uit 1907 en heeft de status van Rijksmonument.

 

Sportief en actief

Ook voor een actief of sportief weekendje weg bent u bij Hotel Bovendonk aan het juiste adres. Noord-Brabant is dè fietsprovicie bij uitstek met een uitstekende infrastructuur, uitgebreid knooppuntennetwerk voor fietsers én wandelaars. De bossen en polders rondom Hoeven bieden oneindig veel mogelijkheden voor prachtige fiets- en wandeltochten door het Brabantse land. Met een van de fietsarrangementen bij Hotel Bovendonk geniet je bovendien extra voordelig! Bekijk hier alvast een aantal fietsroutes in West-Brabant.

Ook voor gezinnen en avontuurlijke bezoekers is Hotel Bovendonk een fantastische uitvalsbasis. Ga vliegtuigen spotten bij Vliegend Museum Seppe in Bosschenhoofd of stap zelf in een vliegtuig voor een parachutesprong. Breng een actieve dag door in het grootste waterspeelpark van de Benelux, Splesj! of ga skien of snowboarden bij Snowworld in Rucphen.

Kortom, genoeg te doen tijdens uw verblijf bij Hotel Bovendonk! Voor meer mogelijkheden en tips gaat u naar www.visithalderberge.com Laat u verrassen door de veelzijdigheid van deze gezellige Brabantse gemeente.