1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Kapelconcerten Bovendonk

Ook dit seizoen bieden we u weer 4 bijzondere kapelconcerten aan in onze serie: Musici met een wereldreputatie in een bijzondere ambiance, voor echte muzikale fijnproevers! De combinatie van klassieke kamermuziek door topmusici en nagenieten met een glas goede wijn van Flesjewijn.com  blijft een beproefd concept.

Met de Passe-Partout heeft u extra voordeel!
Bezoek alle vier de Kapelconcerten van seizoen 2018-2019 voor de prijs van drie! Reserveer de data in uw agenda en bestel snel de kaarten voor de hele serie.

Een volledig verzorgd avondje uit met een concertdiner
Maak het avondje uit compleet met een heerlijk diner bij Brasserie Bovendonk. Geniet van een 3-gangenmenu of á la carte na afloop of vooraf een van de concerten. Reservereer tijdig via 0165- 507 550 of info@bovendonk.nl 

Kapelconcerten in Kapel Bovendonk

14 april 2019 - Quirine Viersen & Thomas Beijer - 20.15 uur - € 32,50
Een intiem concert van celliste Quirine Viersen en pianist Thomas Beijer. 
Celliste Quirine Viersen is één van ’s werelds meest vooraanstaande muzikale persoonlijkheden. Met haar intense, uitdrukkingsvolle en virtuoze spel is zij erin geslaagd collega’s, pers en publiek van haar grote muzikaliteit te overtuigen. Ze speelt wereldwijd op de grootste podia – maar houdt het ook graag klein en intiem. Dat doet ze vandaag met Thomas Beijer, die door Klassieke Zaken onlangs een ‘briljant pianist’ werd genoemd. Deze jonge pianist en componist wordt geprezen om zijn excellente techniek en artistieke integriteit. Met het winnen van het YPF Nationaal Pianoconcours 2007 plaatste hij zich aan de top van een nieuwe generatie jonge pianisten in Nederland. Meer informatie en tickets.