1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Kapelconcerten Bovendonk

Met veel plezier kijkt Stichting Cultuur Oudenbosch terug op de eerste serie Kapelconcerten in 2016! De combinatie van klassieke muziek door topmusici en nagenieten met een glas goede wijn van Flesjewijn.com is door velen warm ontvangen. Ook dit seizoen is er weer een mooi programma samengesteld. De concerten vinden plaats in de kapel van Bovendonk.  

Musici met een wereldreputatie in een bijzondere ambiance, voor echte muzikale fijnproevers! 

8 april 2018 - Concert Orlando Quintet - 15.00 uur - € 32,50 
Fluitiste Marieke Schneemann, hoboïste Pauline Oostenrijk, klarinettist Lars Wouters van den Oudenweijer, hoornist Ron Schaaper en fagottist Bram van Sambeek: vijf Nederlandse topblazers die elk een indrukwekkende carrière hebben opgebouwd. Solisten, winnaars van belangrijke prijzen en hoofdvakdocenten aan de Nederlandse conservatoria. Met hun gebundelde klankrijkdom, virtuositeit, rijke ervaring en tomeloze energie brengen ze traditioneel én nieuw blaaskwintetrepertoire, alsmede eigenzinnige bewerkingen van grote strijkkwartetten, zinderend tot leven. Meer informatie en tickets

Alle concerten zijn inclusief een glas wijn van Flesjewijn.com na afloop van het concert in de refter van Bovendonk geschonken. Wilt u er een compleet uitstapje van maken dan kunt u op vrijdag voor en op zondag na het concert genieten van een 3-gangen concertmenu bij Brasserie Bovendonk. Hiermee reserveert u direct ook een mooie plaats op de voorste rijen. Meer informatie en tickets.