1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Kapelconcerten Bovendonk

Ook dit seizoen bieden we u weer 4 bijzondere kapelconcerten aan in onze serie: Musici met een wereldreputatie in een bijzondere ambiance, voor echte muzikale fijnproevers! De combinatie van klassieke kamermuziek door topmusici en nagenieten met een glas goede wijn van Flesjewijn.com  blijft een beproefd concept.

Met de Passe-Partout heeft u extra voordeel!
Bezoek alle vier de Kapelconcerten van seizoen 2018-2019 voor de prijs van drie! Reserveer de data in uw agenda en bestel snel de kaarten voor de hele serie.

Een volledig verzorgd avondje uit met een concertdiner
Maak het avondje uit compleet met een heerlijk diner bij Brasserie Bovendonk. Geniet van een 3-gangenmenu of á la carte na afloop of vooraf een van de concerten. Reservereer tijdig via 0165- 507 550 of info@bovendonk.nl 

Kapelconcerten in Kapel Bovendonk

24 februari 2019 - Jeugdconcert: Young Talent Orchestra - 15.00 uur - € 22,50
Extra concert in Kapel Bovendonk (maakt geen deel uit van de Passe-Partout serie!)
Een Jeugdconcert speciaal voor ouders en kinderen in Halderberge. Laat je inspireren! Kinderen en jongeren tot en met 18 jaar hebben GRATIS toegang onder begeleiding van een betalende volwassene.

Young Talent Orchestra
Met als doel jonge getalenteerde muzikanten tussen circa 12 en 18 jaar kennis te laten maken met orkestrepertoire en het vak van orkestmusicus, hebben Codarts Rotterdam en Muziekinstituut Hellendaal in 2013 het Young Talent Orchestra (YTO) opgericht. Het orkest, dat onder leiding staat van Mikhail Zemtsov, speelt ongeveer tien concerten per jaar. Er worden gevarieerde programma’s uitgevoerd – van Barok tot 21ste eeuw. Meer informatie en tickets.

17 maart 2019 - Zemtsov Altviool Kwartet - 15.00 uur - € 32,50
Een kwartet van vier altviolisten en dan ook nog uit één altviool familie, dat is zeker uniek en bijzonder te noemen. Het Zemtsov Altviool kwartet bestaat uit vader, moeder, dochter en neef Zemtsov. Mikhail Zemtsov, Julia Dinerstein – Zemtsov, Dana Zemtsov en Daniil Zemtsov. Alle vier studeerden bij zelfde leraar aan het Conservatorium Maastricht – de grote Russische altviool virtuoos Michael Kugel. Meer informatie en tickets.

14 april 2019 - Quirine Viersen & Thomas Beijer - 20.15 uur - € 32,50
Een intiem concert van celliste Quirine Viersen en pianist Thomas Beijer. 
Celliste Quirine Viersen is één van ’s werelds meest vooraanstaande muzikale persoonlijkheden. Met haar intense, uitdrukkingsvolle en virtuoze spel is zij erin geslaagd collega’s, pers en publiek van haar grote muzikaliteit te overtuigen. Ze speelt wereldwijd op de grootste podia – maar houdt het ook graag klein en intiem. Dat doet ze vandaag met Thomas Beijer, die door Klassieke Zaken onlangs een ‘briljant pianist’ werd genoemd. Deze jonge pianist en componist wordt geprezen om zijn excellente techniek en artistieke integriteit. Met het winnen van het YPF Nationaal Pianoconcours 2007 plaatste hij zich aan de top van een nieuwe generatie jonge pianisten in Nederland. Meer informatie en tickets.