3e Speciaalbierfestival Hoeven 2022
Conferentiecentrum Bovendonk

3e Speciaalbierfestival Hoeven 2022

3e Speciaalbierfestival Hoeven, 2022

Op 6 augustus 2022 strijkt het Hoevens bierfestival  neer in onze binnentuin voor alweer de  3e editie. Na een fantastische eerste en tweede editie kon een vervolg toch niet uitblijven?

 

Met het speciale festivalglas kan je bij de verschillende brouwerijen genieten van bijzondere bieren die in het binnen en buitenland gebrouwen worden. Tel daarbij de bijzondere entourage van onze locatie op en het plaatje is compleet voor een geslaagd bierfestival.

 

Voor meer informatie en natuurlijk de tickets klik hier.

 

Wilt u graag blijven overnachten neem dan contact met ons op via info@bovendonk.nl of 0165-507550 

Beste Prijsgarantie
 — 
Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Kapelconcerten Bovendonk

Bijzondere kapelconcerten
Musici met een wereldreputatie in een bijzondere ambiance, voor echte muzikale fijnproevers. We openen het seizoen met de zeer bekende Brabander Jan-Willem Rozenboom die ons mee neemt in een theatercollege over Schubert. We verwelkomen de topmusici van de Wiener Kammersymphonie uit Wenen, de Georgisch pianiste Nino Gvetadze en het internationale Erasmus Trio. Heel bijzonder is de combinatie van altviool en gitaar van Duo Macondo voor het nieuwjaarsconcert. We bieden graag het jonge talent van het Young Talent Orchestra weer een mooie podium ervaring. En als klap op de vuurpijl komt uit Praag het Zemlinsky Quartet, een van de bekendste strijkkwartetten ter wereld!. Voor tickets en meer informatie kijkt u op de website van Cultuur Oudenbosch

Wilt u niets missen? De oplossing is een Passe-Partout!
U bent verzekerd van een plaats bij alle concerten en profiteert van een zeer aantrekkelijke korting. U betaalt slechts € 22,50 per kaartje, inclusief een consumptie na afloop. Een heel seizoen meeslepend genieten!

Een volledig verzorgd avondje uit met een concertdiner
Maak het avondje uit compleet met een heerlijk diner bij Grand Café Bovendonk. Geniet van een 3-gangenmenu na afloop of vooraf een van de concerten. Reservereer tijdig via 0165- 507 550 of info@bovendonk.nl 

Kapelconcerten in Kapel Bovendonk

GEANNULEERD 29 maart 2020 - Young Talent Orchestra - 15:00 uur

GEANNULEERD 23 april 2020 - Zemlinsky Kwartet - 20:15 uur