Beste Prijs Garantie
 — 
Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Borrel tijdens de feestdagen op Bovendonk

Een kerstborrel of nieuwjaarsborrel is de ideale manier om terug te kijken op het afgelopen jaar en om vooruit te kijken naar wat er komen gaat. Klooster Bovendonk ligt tussen Etten-Leur, Roosendaal en Zevenbergen en is een prachtige locatie voor een kerstborrel of nieuwjaarsborrel. Bij Bovendonk kunt u op een bijzondere locatie borrelen, zowel binnen als buiten met het speciale winterarrangement voor vrienden, families en bedrijven. 

Onder het genot van een hapje en drankje het jaar gezellig afsluiten met uw gezin, familie, kennissen en collega's, terugkijken op hoogtepunten en behaalde resultaten en afsluiten met een winter BBQ of buffet. Als de weersomstandigheden het toelaten is de binnentuin van Bovendonk een prachtig winters decor met vuurkorven, kerstbomen een blokhut en lampjes.

Ideaal als onderbreking of afsluiting van een vergadering, maar ook leuk als kerstborrel rondom de feestdagen om bij te praten met vrienden en familie.

Het wintertuin-arrangement is inclusief glühwein, warme chocolademelk en apfelstrüdel met slagroom en vanillesaus. Daarnaast is het arrangement uit te breiden met een feest in de refterzaal, diner of uitgebreide borrel.

Neem contact op voor de mogelijkheden