3e Speciaalbierfestival Hoeven 2022
Conferentiecentrum Bovendonk

3e Speciaalbierfestival Hoeven 2022

3e Speciaalbierfestival Hoeven, 2022

Op 6 augustus 2022 strijkt het Hoevens bierfestival  neer in onze binnentuin voor alweer de  3e editie. Na een fantastische eerste en tweede editie kon een vervolg toch niet uitblijven?

 

Met het speciale festivalglas kan je bij de verschillende brouwerijen genieten van bijzondere bieren die in het binnen en buitenland gebrouwen worden. Tel daarbij de bijzondere entourage van onze locatie op en het plaatje is compleet voor een geslaagd bierfestival.

 

Voor meer informatie en natuurlijk de tickets klik hier.

 

Wilt u graag blijven overnachten neem dan contact met ons op via info@bovendonk.nl of 0165-507550 

Beste Prijsgarantie
 — 
Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Meerdaagse fietsarrangementen

Fietshotel Bovendonk heeft een 2- of 3-daagse fietsarrangement. Naast deze fietsarrangementen biedt Bovendonk ook de kans om de geschiedenis van Vincent van Gogh te ontdekken met een speciaal van Gogh arrangement.

2-daags fietsarrangement

Als u kiest voor het 2-daagse fietsarrangement bespaart u €23,-.  Het fietsarrangement bestaat uit één overnachting in een bijzonder hotel inclusief uitgebreid ontbijtbuffet. Op de aankomst dag krijgt u van ons een welkomstdrankje. Onderweg naar uw kamer kunt u de tijd nemen om rond te kijken in het voormalige klooster. In de avond schuift u aan in het restaurant voor een 3 gangenmenu met seizoensproducten. Bovendien heeft Bovendonk een oplaadpunt voor de E-bikes en gratis Wifi. Boek nu uw 2-daagse fietsarrangement en geniet van de 15% korting die u krijgt.

Bespaar €23,-

3-daags fietsarrangement

Als u kiest voor het 3-daagse fietsarrangement bespaart u €61,95. Het fietsarrangement bestaat uit twee overnachtingen in een bijzonder hotel inclusief uitgebreid ontbijtbuffet. Op de aankomst dag krijgt u van ons een welkomstdrankje en een fietsroutekaart met knooppunten van Noord-Brabant. Onderweg naar uw kamer kunt u de tijd nemen om rond te kijken in het voormalige klooster. In de avond schuift u aan in het restaurant voor een 3 gangenmenu met seizoensproducten. De volgende dag kunt u een heerlijk rondje gaan fietsen, met natuurlijk mooie tussenstops. Als u terug bent,  kunt u op het zonneterras gaan zitten en genieten van een lokaal gebrouwen biertje. Bovendien heeft Bovendonk een oplaadpunt voor de E-bikes en gratis Wifi. Boek nu uw 3-daagse fietsarrangement en geniet van de 26% korting die u krijgt.

Bespaar €61,95,-

Van Gogh arrangement

Als u kiest voor het Van Gogh fietsarrangement kiest bespaart u €64,-. Het arrangement komt overeen met het 3-daags fietsarrangement. Het verschil is dat u de Van Gogh route fietst en dat u toegang krijgt bij de Van Gogh kerk in Etten-Leur waar een geanimeerde Van Gogh tijdlijn is te zien. Tevens krijgt u toegang bij het Van Gogh Huis in Zundert waar een tentoonstelling staat wat inzoomt op de jeugd van de kunstenaar. Boek nu uw Van Gogh arrangement en geniet van de 25% korting die u krijgt.

Bespaar €64,-

Waarom zou u kiezen voor Fietshotel Bovendonk?

Als de korting nog niet genoeg is om u over te halen. Dan doet de omgeving van Halderberge dat wel. Zo kunt u in de omgeving goed shoppen in Breda of Roosendaal. Daarnaast bevat Halderberge enorm veel cultuur, zoals de basiliek of botanische tuin Arboretum. Naast de vele wandel- en fietsroutes zijn er voldoende sportieve en actieve mogelijkheden om de dag mee door te komen, zoals het grootste waterspeelpark van Europa en de indoor skihal in Rucphen. Heeft u nog vragen over een van de fietsarrangementen neem dan gerust contact op!

Vragen? Neem dan Contact op!