Open Toptrouwlocatie Route | 28 JANUARI 2023
Conferentiecentrum Bovendonk
image

Open Toptrouwlocatie Route | 28 JANUARI 2023

 OPEN TOPTROUWLOCATIE ROUTE 28 JANUARI 2023

Benieuwd hoe het zou zijn om te trouwen op Bovendonk! Op 28 JANUARI staat alles hier in het teken van trouwen! Wij laten je graag zien wat de mogelijkheden zijn!

 Komt u langs op de opendag en wilt u graag alvast een afspraak maken schrijf u dan in via https://www.opentoptrouwlocatieroute.nl/trouwlocaties/bovendonk/  

Uiteraard kunt u ook zonder afspraak komen kijken!

Wilt u graag meer informatie over onze locatie neem dan contact met ons op via trouwen@bovendonk.nl of 0165-507550 

Cfoto-Bovendonk-14.jpg

Locatie Festivalbruiloft Breda

Een informele, sfeervolle en bovenal gezellige bruiloft. Dat is de festivalbruiloft! Zijn jullie op zoek naar een trouwlocatie voor jullie festivalbruiloft dan is trouwlocatie Bovendonk, tussen Breda en Roosendaal de ideale trouwlocatie. Waar veel trouwlocaties óf buiten óf binnen een fijne sfeer hebben biedt Bovendonk zowel binnen als buiten de mogelijkheid om sfeervol te trouwen in festival stijl.

Met de festivalbruiloft hebben jullie gegarandeerd de mooiste dag van jullie leven samen met familie en vrienden. Het team van Bovendonk verzorgt de catering, opstellingen en kunnen jullie daarnaast op weg helpen met licht, geluid, decoratie en fotografie met een team van vaste leveranciers die jullie mooiste dag graag mee vormgeven.

Uw dag op Bovendonk

Met onze jarenlange ervaring hebben we voor jullie de perfecte festivalbruiloft uitgedacht. Een programma waarin jullie meer dan genoeg tijd hebben voor de ceremonie, een receptie, trouwfoto's, jullie gasten, en natuurlijk een gezellige borrel. Bij goed weer vindt het hele huwelijk in de binnentuin plaats. Bij mindere weersvoorspellingen zijn prachtige historische ruimtes beschikbaar voor het burgerlijk huwelijk, kerkelijk huwelijk, receptie, diner en borrel.

Uw festivalbruiloft op Bovendonk:

14:00

14:30

15:30

17:00

19:00

19:30

00:00 

Ontvangst van jullie gasten met een glaasje smaakwater en koffiebuffet

Huwelijksvoltrekking

Toost, taart & borrel

Foodcourt, diverse standjes met diverse gerechtjes

Dessertbuffet

Weer lekker ongedwongen verder borrelen

Einde, aansluitend vertrek van de gasten

Huwelijksceremonie

Wat Bovendonk uniek maakt is dat alle onderdelen van jullie huwelijk kunnen plaatsvinden op een locatie, met daarbij de optionele mogelijkheid tot overnachten in onze trouwkamer of in een van onze overige hotelkamers.

Bovendonk is één van de officiële trouwlocaties van de gemeente Halderberge en heeft daarmee een ruime ervaring met het begeleiden en organiseren van bruiloften.

In de kapel van Bovendonk kan zelfs jullie kerkelijk huwelijk plaatsvinden.

We vertellen jullie in een persoonlijk gesprek graag over de verdere mogelijkheden van jullie mini-festival op Bovendonk.

Receptie en borrel

De sfeervolle binnentuin nodigt uit voor een gezellig samenzijn om het huwelijk te vieren. Met een festivalbruiloft kiezen jullie voor een complete setting voor jullie eigen mini-festival. Volledig aangeklede receptie met sfeervolle tent, bloemen en ballonnen of voor statafels en parasols? Aan jullie de keuze. De details en verdere aankleding kunnen jullie zelf verzorgen.

Tijdens de receptie serveren we een glaasje prosecco, jullie bruidstaart of bijvoorbeeld een sweet table (optioneel). Voor de allerkleinsten verzorgen we een kindertafel. Na de prosecco en taart staat het tafelgarnituur samen met tapasplanken voor jullie klaar als aperitief voor het diner, de rest van de dag serveren wij onbeperkt receptie dranken.

Foodcourt met diversiteit aan gerechtjes

Bij een festivalbruiloft hoort natuurlijk een foodcourt of BBQ-buffet! Fijne, handzame gerechten uitgeserveerd aan diverse buffetten, voor ieder wat wils. Onze koks werken graag een buffet uit dat aansluit bij jullie wensen en smaak. Jullie maken de keuze uit een breed assortiment gerechten.

Met het nagerechtbuffet serveren we ambachtelijk schepijs uit de ijskar of diverse ijstaarten, zoete gerechten en koffie/thee voor de liefhebbers.

Prijs

Een festivalbruiloft is al mogelijk vanaf €4.500,00! Dit is op basis van 45 personen. Extra tickets (max 150) zijn te verkrijgen vanaf slechts €45 p.p.

U kunt hierover contact opnemen per mail trouwen@bovendonk.nl of bellen naar +31165507550

Beste Prijsgarantie
 — 
Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen