Cfoto-Bovendonk-14(1).jpg

Bruiloft locatie in Hoeven

Een bijzondere dag vraagt om een bijzondere locatie. Zijn jullie op zoek naar een plek voor jullie bruiloft dan is trouwlocatie Bovendonk, tussen Breda en Roosendaal de ideale trouwlocatie. Waar veel trouwlocaties óf buiten óf binnen een fijne sfeer hebben biedt Bovendonk zowel binnen als buiten de mogelijkheid om sfeervol te trouwen.

Bovendonk is een uitzonderlijke plek waar jullie het huwelijksfeest van begin tot eind kunt vieren. De verschillende sfeervolle zalen lenen zich bij uitstek voor het maken van trouwfoto’s, de huwelijksvoltrekking, een receptie, het aansnijden van de bruidstaart, een diner en een knalfeest als afsluiting. Bij mooi weer kan er natuurlijk ook buiten getrouwd worden.

Sluit uw feest af met een unieke overnachting in ons voormalig seminarie. Bovendonk beschikt over 51 hotelkamers en een prachtige bruidssuite. De volgende dag staat er een uitgebreid ontbijtbuffet voor jullie klaar in één van de sfeervolle privé ruimtes waar jullie samen met familie en vrienden na kunt praten over een memorabele huwelijksdag.

Uw dag op Bovendonk

Met onze jarenlange ervaring hebben we voor jullie de perfecte festivalbruiloft uitgedacht. Een programma waarin jullie meer dan genoeg tijd hebben voor de ceremonie, een receptie, trouwfoto's, jullie gasten, en natuurlijk een gezellige borrel. Bij goed weer vindt het hele huwelijk in de binnentuin plaats. Bij mindere weersvoorspellingen zijn prachtige historische ruimtes beschikbaar voor het burgerlijk huwelijk, kerkelijk huwelijk, receptie, diner en feest.

Uw festivalbruiloft op Bovendonk:

14:00

14:30

15:30

17:00

19:00

20:00

01:00 

Ontvangst van jullie gasten met een glaasje smaakwater en koffiebuffet

Huwelijksvoltrekking

Toost, taart & borrel

Foodcourt, diverse standjes met diverse gerechtjes

Dessertbuffet

Weer lekker ongedwongen verder borrelen tijdens een gezellige feestavond

Einde en vertrek gasten (huis of hotel)

Huwelijksceremonie

Wat Bovendonk uniek maakt is dat alle onderdelen van jullie huwelijk kunnen plaatsvinden op een locatie, met daarbij de optionele mogelijkheid tot overnachten in onze trouwkamer of in een van onze overige hotelkamers.

Bovendonk is één van de officiële trouwlocaties van de gemeente Halderberge en heeft daarmee een ruime ervaring met het begeleiden en organiseren van bruiloften.

In de kapel van Bovendonk kan zelfs jullie kerkelijk huwelijk plaatsvinden.

We vertellen jullie in een persoonlijk gesprek graag over de verdere mogelijkheden van jullie mini-festival op Bovendonk.

Receptie en borrel

De sfeervolle binnentuin nodigt uit voor een gezellig samenzijn om het huwelijk te vieren. Met een festivalbruiloft kiezen jullie voor een complete setting voor jullie eigen mini-festival. Volledig aangeklede receptie met sfeervolle tent, bloemen en ballonnen of voor statafels en parasols? Aan jullie de keuze. De details en verdere aankleding kunnen jullie zelf verzorgen.

Tijdens de receptie serveren we een glaasje prosecco, jullie bruidstaart of bijvoorbeeld een sweet table (optioneel). Voor de allerkleinsten verzorgen we een kindertafel. Na de prosecco en taart staat het tafelgarnituur samen met tapasplanken voor jullie klaar als aperitief voor het diner, de rest van de dag serveren wij onbeperkt receptie dranken.

Foodcourt met diversiteit aan gerechtjes

Bij een festivalbruiloft hoort natuurlijk een foodcourt of BBQ-buffet! Fijne, handzame gerechten uitgeserveerd aan diverse buffetten, voor ieder wat wils. Onze koks werken graag een buffet uit dat aansluit bij jullie wensen en smaak. Jullie maken de keuze uit een breed assortiment gerechten.

Met het nagerechtbuffet serveren we ambachtelijk schepijs uit de ijskar of diverse ijstaarten, zoete gerechten en koffie/thee voor de liefhebbers.

Vanaf prijzen (trouwseizoen 2024)

Een festivalbruiloft is al mogelijk vanaf € 7.500,00*!

Dit is op basis van ongeveer 60 (dag)gasten, extra tickets voor avondgasten zijn te verkrijgen vanaf € 47,50 p.p.

 

Een eigen invulling geven aan jullie bruiloft? Dat kan natuurlijk ook:

Jullie droomhuwelijk helemaal op maat gemaakt? Onze trouwspecialisten Peggy en Kristel regisseren al een compleet verzorgde huwelijksdag vanaf € 10.000.00* tot in de puntjes! 

 

Liever een weekendbruiloft of ons gehele hotel exclusief afhuren voor jullie sprookjeshuwelijk? Dit is mogelijk vanaf € 25.000,00 met overnachting(en) in onze 48 tweepersoonskamers en 24 eenpersoonskamers. 

 

*minimale omzetgarantie voor eten en drinken, de overige vaste locatiekosten bedragen € 1.000,00 en bestaan uit: zaalhuur (binnen en buiten), voorbereidingen door het trouwteam, op- en afbouwwerkzaamheden van de diverse trouw- en feestopstellingen en natuurlijk de aanwezigheid van een vast contactpersoon uit ons trouwteam tijdens jullie huwelijksdag!

Contact

Onze trouwspecialisten, Peggy & Kristel, zijn het beste bereiken via een mail naar trouwen@bovendonk.nl of laat een terugbelverzoek achter bij de receptie van Bovendonk via 0165-507550

 

 

  1. We zullen een antwoord naar dit e-mailadres sturen.
  2. We gebruiken uw telefoonnummer indien we contact met u willen opnemen in verband met uw vraag.
  3. We gebruiken uw persoonsgegevens uitsluitend voor het beantwoorden van uw vraag en zullen deze gegevens nergens anders voor gebruiken.
Beste Prijsgarantie
 — 
Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen