Open Top Trouwlocatie | 19 NOVEMBER 2023
Conferentiecentrum Bovendonk
image

Open Top Trouwlocatie | 19 NOVEMBER 2023

Een aantal keer per jaar organiseren wij een open dag om een kijkje te nemen op onze locatie op zoek naar dat ene, speciale gevoel: hier willen wij trouwen!

Jullie worden ontvangen met een hapje en drankje en jullie krijgen een rondleiding door Bovendonk, we nemen jullie mee door de zalen & uiteraard de prachtige binnentuin, welke wij in passend in de sferen zullen opstellen in een trouwopstelling. Daarna is er genoeg mogelijkheid voor een kennismaking met onze partners. Wie kan mijn taart verzorgen? Welke fotograaf past er bij ons? Welke bloemist verzorgt het boeket?

Op de Open Dag maak je kennis met onze Trouwspecialistes Peggy & Kristel, onze partners en onze locatie! Zeggen jullie JA tegen onze locatie?

Op 19 november 2023 openen wij onze deuren van 11.00 tot 16.00 uur

Kom langs en laat je inspireren!

Trouwen-11.jpg

Trouwlocatie Open Dag

Een aantal keer per jaar organiseren wij een open dag om een kijkje te nemen op onze locatie op zoek naar dat ene, speciale gevoel: hier willen wij trouwen!

Jullie worden ontvangen met een hapje en drankje en jullie krijgen een rondleiding door Bovendonk, we nemen jullie mee door de zalen & uiteraard de prachtige binnentuin, welke wij in passend in de sferen zullen opstellen in een trouwopstelling. Daarna is er genoeg mogelijkheid voor een kennismaking met onze partners. Wie kan mijn taart verzorgen? Welke fotograaf past er bij ons? Welke bloemist verzorgt het boeket?

Op de Open Dag maak je kennis met onze Trouwspecialistes Peggy & Kristel, onze partners en onze locatie! Zeggen jullie JA tegen onze locatie?

Op 19 november 2023 openen wij onze deuren van 11.00 tot 16.00 uur. Kom langs en laat je inspireren!

 

Direct aanmelden

ONZE PARTNERS

Met onderstaande partners hebben wij en onze bruidsparen hele goede ervaringen, deze willen wij graag met u delen. Onze partners geven u tips waar op te letten, wat u niet moet vergeten en vooral hoe uw bruiloft een dag wordt om nooit te vergeten. U kunt uiteraard ook met andere partners uw bruiloft invullen.

Cfoto - Caroline Elenbaas

Één foto zegt meer dan duizend woorden. Een foto is een tastbare herinnering aan de mooiste dag die jullie samen beleven. Het is belangrijk dat alle bijzondere momenten goed vastgelegd worden. Ik ken de locatie Bovendonk goed en weet dan ook de beste plekjes voor mooie trouwfoto's.  Daarbij heb je een professionele en ervaren bruidsfotograaf nodig die jullie huwelijk helemaal naar jullie wensen vastlegd. www.cfoto.nl 

The Wedding DJ

The Wedding DJ verzorgt de muzikale invulling van uw feest. U bent bij The Wedding DJ aan het goede adres als u opzoek bent naar een dj of complete drive-in show. Ook sfeervolle verlichting behoort bij The Wedding DJ tot de mogelijkheden, kortom één partij voor een sfeervol feest. www.theweddingdj.nl 

Let op!! Bovendonk is een Rijksmonument met akoestische uitdagingen ivm de vele glas-in-lood ramen, gewelfde plafonds en lucht-& geluidsstromen. Als jarenlange vaste partner kent The Wedding DJ ons pand als geen ander en daarom prefereren wij deze partij voor jullie en ons plezier!! 

Lach je Lens

Een Lach je Lens fotohokje huren voor je bruiloft, receptie of feest is een super leuke manier om je gasten te vermaken en ze daarnaast een origineel aandenken mee te geven van die ene speciale dag. www.lachjelens.nl  

MARRY ON – MARION VAN MERODE BALKHUYZEN

Jullie bruiloft is natuurlijk niet compleet zonder een trouwambtenaar die jullie verbindt! Marry On is graag de architect van jullie liefde, de gids die jullie als bruidspaar leidt naar een nieuw hoofdstuk in jullie leven. Met Marry On haar woorden en aanwezigheid brengt zij de magie. 

Verliefde mensen in het echt verbinden! Een droom is hiermee uitgekomen voor BABS Marion van Marry On. Marion's passie en enthousiasme zorgen ervoor dat zij samen met jullie er een ware sprookjesbruiloft van kan maken. Ben je op zoek naar een unieke, persoonlijke en liefdevolle huwelijksvoltrekking met de juiste dosis humor? Dan kan Marion niet wachten om voor jullie aan de slag te gaan! Daarnaast laat ze zich graag inspireren door het bruidspaar, getuigen, familie en vrienden om op die manier een prachtig levensverhaal te schrijven: jullie verhaal! "Ik denk graag out of the box en ga met het bruidspaar graag op zoek naar professionals uit het vak. Mijn ceremonies zijn vaak met live muziek, bijvoorbeeld een zangeres/pianiste. Samen maken wij het verschil!" vertelt Marion. Wat je krijgt? Een ceremonie die lang bijblijft met “the right songs” en de precieze tone of voice waar jullie naar op zoek zijn en dit in combinatie met de perfecte locatie zoals het historisch Bovendonk wordt het jullie droomhuwelijk. Marry On denkt mee, adviseert en inspireert. Kortom, Marry On is een must have voor jullie JA.

Tante Plomm

Kijken, proeven, genieten… 

Een bruiloft is niet alleen een mooie dag maar ook een lekkere dag. Daar hoort een bruidstaart, een toren van cupcakes of een sweet table bij. Tante Plomm weet daar alles van.  

Na een uitgebreid gesprek over jullie trouwdag, jullie wensen en jullie bruidstaart gaat Tante Plomm aan de slag. Ze maakt vast een klein taartje om te proeven. En daarna volgt de grote taart op jullie grote dag. Precies passend bij jullie en bij de rest van de styling. Tijd om een mooie foto te maken en dan…….is het smullen geblazen! 

Jesper Productions

"Als je gaat trouwen is er natuurlijk niets zo belangrijk als het hebben van een blijvende herinnering waar je keer op keer van kan blijven genieten. Video speelt hierbij een grote rol, omdat niets zo authentiek is als bewegend beeld. Toch kan een video al snel langdradig worden, waardoor je hem minder vaak terugkijkt.

Als je mij vraagt voor het verzorgen van jouw bruidsvideo hoef je geen langdradige trouwrapportage van een uur of langer te verwachten. Ik maak een alomvattende, maar korte video waarin alle belangrijke momenten van de dag worden vastgelegd. Door de korte duur van de video blijft deze toegankelijk om steeds opnieuw te bekijken, bijvoorbeeld als je bezoek over de vloer hebt of wanneer je graag teruggaat naar een bepaald moment van jouw grote dag.

Een echte ‘after-movie’ van jouw trouwdag dus! Mag ik jouw grote dag ook vastleggen bij het prachtige Bovendonk?"

Kale Babs - Frank Boomaerts

Als zelfstandig trouwambtenaar kom ik op vele trouwlocaties, maar ik voel mij nog wel het meest op mijn gemak bij Bovendonk. De heerlijke ontspannen sfeer en de geweldige gastvrijheid zorgen ervoor dat ik mij helemaal thuis voel bij Bovendonk. En niet alleen ik, maar ook “mijn” bruidsparen zijn steeds weer lyrisch over de mogelijkheden bij Bovendonk: de ligging, de grote dag die van A tot Z geregeld wordt en de verschillende plaatsen om een ceremonie te houden.

Iedere keer is het sluiten van een huwelijk voor mij een feestje, lekker op zijn Brabants met gepaste humor. Maar de beste feestjes worden toch echt wel gegeven bij Bovendonk.

Ga ik jullie trouwen bij Bovendonk?

Yes we do - Olsen Gerrits

Grote kans dat jullie op het punt staan om te trouwen op deze prachtige locatie! Jullie hebben nog geen beeld van mij, dus ik stel mijzelf graag aan jullie voor! Het gezicht achter Yes we do ben ik, Olsen! Ik ben een begin twintiger en sta het liefste de hele dag in de regel modus. Met passie en oog voor detail zorg ik ervoor dat jullie bruiloft tip top gestyld is! Tot in de puntjes gestylde bruiloft, naar jullie wensen!

FeestPhotoBooth

FeestPhotoBooth verzorgt de mooiste fotobeleving voor jullie bruiloft. 

De toevoeging voor een onvergetelijke weddingparty! Jullie stralen, en dat leggen we vast met de mooiste kwaliteit photobooth foto’s. Alle gasten gaan met een unieke fotoherinnering aan jullie bruiloft naar huis.

Kies je favoriete items voor een photobooth helemaal in stijl van jullie trouwdag.

- keuze uit verschillende achtergronden

- gepersonaliseerd fotokader 

- collectie van de mooiste achtergronden 

- neonsigns & props

Beste Prijsgarantie
 — 
Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen