1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Trouwen

U gaat trouwen en wilt daar een onvergetelijke dag van maken. Een dag waarop u kunt genieten en alles tot in de puntjes geregeld is. Een bijzondere dag vraagt om een bijzondere locatie. Bovendonk is zo’n bijzondere locatie. Een klooster met een intieme en ongedwongen sfeer, perfect voor een romantische bruiloft om nooit te vergeten.

De historische sfeer van het klooster en de omgeving creëren een bijzonder decor voor uw huwelijksdag. Een uitzonderlijke plek waar u uw huwelijksfeest van begin tot eind kunt vieren. De verschillende sfeervolle zalen lenen zich bij uitstek voor het maken van trouwfoto’s, de huwelijksvoltrekking, een receptie, het aansnijden van de bruidstaart, een diner en een knalfeest met de mogelijkheid tot overnachten als afsluiting. Bij mooi weer kan er ook buiten getrouwd worden. Onze schilderachtige binnentuin staat dan tot uw beschikking. We hebben voor elk aantal geschikte zalen voor u ter beschikking.

Tot in de puntjes verzorgd
Het is voor ons een groot plezier om van uw trouwdag de mooiste dag van uw leven te maken. Wat uw wensen ook zijn, wij denken graag met u mee. Tijdens de aanloop naar uw trouwdag zorgen wij voor één vast contactpersoon. Op uw trouwdag nemen wij u alles uit handen, zodat u en uw gasten volop genieten van de mooie momenten met elkaar.

Wij doen er alles aan uw een bijzondere huwelijksdag te bezorgen, waarover nog lang zal worden nagepraat.

TIP: Bezoek onze locatie tijdens de Open Toptrouwlocatieroute