1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Trouwlocatie Bovendonk, Noord-Brabant

Uw bruiloft is een bijzondere dag van uw leven. Trouwlocatie Bovendonk, gelegen tussen Breda, Etten-Leur en Roosendaal is de ideale trouwlocatie om uw complete bruiloft te organiseren, van ja-woord tot knalfeest, compleet met overnachting.

Als u gaat trouwen wilt u daar een onvergetelijke dag van maken. Een dag waarop u kunt genieten en alles tot in de puntjes geregeld is. Uw bijzondere dag vraagt om een bijzondere trouwlocatie. Klooster Bovendonk, met een intieme en ongedwongen sfeer, is de perfecte locatie voor een romantische bruiloft om nooit te vergeten.

Trouwlocatie voor ceremonie, feest, diner en overnachting

De historische sfeer van het klooster en de omgeving creëren een bijzonder decor voor uw huwelijksdag. Een uitzonderlijke plek waar u uw huwelijksfeest van begin tot eind kunt vieren. De verschillende sfeervolle zalen en binnentuin lenen zich bij uitstek voor het maken van trouwfoto’s, de huwelijksvoltrekking, een receptie, het aansnijden van de bruidstaart, een diner en een knalfeest met de mogelijkheid tot overnachten als afsluiting. Bij mooi weer kan er ook in de binnentuin getrouwd worden. We hebben voor elk gasten aantal een geschikte zaal voor u ter beschikking.

Tot in de puntjes verzorgd
Het is voor ons een groot plezier om van uw trouwdag de mooiste dag van uw leven te maken. Wat uw wensen ook zijn, wij denken graag met u mee. Tijdens de aanloop naar uw trouwdag zorgen wij voor één vast contactpersoon. Op uw trouwdag nemen wij u alles uit handen, zodat u en uw gasten volop genieten van de mooie momenten met elkaar.

Wij doen er alles aan uw een bijzondere huwelijksdag te bezorgen, waarover nog lang zal worden nagepraat.

TIP: Bezoek onze locatie tijdens de Open Toptrouwlocatieroute