1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Trouwlocatie Bovendonk, tussen Breda en Roosendaal

Uw bruiloft is een bijzondere dag van uw leven. Trouwlocatie Bovendonk, gelegen in Hoeven, gemeente Halderberge, tussen Breda, Etten-Leur en Roosendaal is de ideale trouwlocatie om uw complete bruiloft te organiseren, van ja-woord tot huwelijksfeest, compleet met overnachting.

Als u gaat trouwen wilt u daar een onvergetelijke dag van maken. Een dag waarop u kunt genieten en alles tot in de puntjes geregeld is. Uw bijzondere dag vraagt om een bijzondere trouwlocatie. Klooster Bovendonk, met een intieme en ongedwongen sfeer, is de perfecte locatie voor een romantische bruiloft om nooit te vergeten.

Trouwlocatie voor ceremonie, feest, diner en overnachting

De historische sfeer van het klooster en de omgeving creëren een bijzonder decor voor uw huwelijksdag. Een uitzonderlijke plek waar u uw huwelijksfeest van begin tot eind kunt vieren. De verschillende sfeervolle zalen en binnentuin lenen zich bij uitstek voor het maken van trouwfoto’s, de huwelijksvoltrekking en het ja-woord, een receptie, het aansnijden van de bruidstaart, een diner en een feest met de mogelijkheid tot overnachten als afsluiting. Bij mooi weer kan er ook in de binnentuin getrouwd, geborreld én gedineerd worden.

Trouwen, een uniek totaalconcept tot in de puntjes verzorgd!

Het is voor ons een groot plezier om van uw trouwdag de mooiste dag van uw leven te maken. Wat uw wensen ook zijn, wij denken graag met u mee. Tijdens de aanloop naar uw trouwdag zorgen wij voor één vast contactpersoon. Op uw trouwdag nemen wij u alles uit handen, zodat u en uw gasten volop genieten van de mooie momenten met elkaar. Wij doen er samen met onze trouwpartners alles aan u een bijzondere huwelijksdag te bezorgen, waarover nog lang zal worden nagepraat. 

Officiële trouwlocatie gemeente Halderberge

Bovendonk is een van de officiële trouwlocaties in de gemeente Halderberge. Omdat Bovendonk een officiële trouwlocatie is, worden er voor deze bijzondere locatie geen extra kosten berekend vanuit de gemeente Halderberge. Meer informatie over trouwen in Halderberge.

Uw trouwlocatie in Noord-Brabant, Trouwlocatie Bovendonk

Trouwlocatie Bovendonk ligt in het Brabantse dorp Hoeven in de gemeente Halderberge. De ideale locatie om te trouwen tussen Breda, Etten-Leur en Roosendaal. Meer weten over de geschiedenis locatieVele bruidsparen gingen u voor met hun mooiste dag. Dit is waarom bruidsparen voor trouwlocatie Bovendonk kiezen:

Een bijzondere trouwlocatie met historie
Alles in één locatie, van huwelijksvoltrekking en receptie tot feest en overnachting
Gratis parkeergelegenheid
Gemakkelijk bereikbaar
Geschikt voor gezelschappen tot 300 personen
Binnen óf buiten trouwen
Een bruidspaar per dag
Ideale locatie voor trouwfoto's

Jaarrond trouwen

Bovendonk is het gehele jaar beschikbaar voor uw bruiloft. Echter, gedurende het trouwseizoen van 1 april tot 31 oktober verzorgen wij op vrijdag en zaterdag alleen complete bruiloften met een minimale besteding van € 5.000,-. 

TIP: Bezoek onze trouwlocatie tijdens één van de Open Toptrouwlocatieroutes