1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Bruidsparen over ons

Jao en Martijn over hun huwelijk op Bovendonk
"We zijn op 12 mei 2017 getrouwd op Bovendonk en hebben er ons trouwfeest gegeven. De locatie is charmant, eten is ontzettend lekker en de medewerkers zijn erg behulpzaam en professioneel. We hebben een geweldige tijd gehad en zijn zo blij dat we deze plek voor onze grote dag gekozen hebben. Iedereen vond het geweldig."

Rowin en Leonie over hun huwelijk op Bovendonk:
“Op 4 juni 2016 zijn wij getrouwd op jullie geweldige trouwlocatie. Voorafgaand hebben we verschillende keren samen gezeten, waardoor we de gelegenheid kregen om de dag precies volgens onze wensen te kunnen laten verlopen. Uiteindelijk was het zelfs nog mooier. We waren al enige tijd op zoek naar een trouwlocatie en dachten eigenlijk al voor een andere locatie te gaan. Toch wilden we nog even langs Bovendonk. Toen we op de oprijlaan reden, zagen we ons al in een trouwauto aankomen. We waren direct onder de indruk van de sfeer binnen en overdonderd van de sfeer in de binnentuin. Wijzelf, maar ook onze gasten, kijken met veel plezier terug. Mede door de vriendelijkheid en gastvrijheid van Bovendonk is het een onvergetelijke dag geworden.”

Annika en Mark Ketelaar over hun huwelijk op Bovendonk:
"Wij hebben genoten van de enorme gastvrijheid en romantische sfeer van Bovendonk. Het was de mooiste bruiloft die we ons konden wensen".

Pim en Vera Dingenouts over hun huwelijk op Bovendonk:
"Een compleet verzorgde dag van top tot teen op een unieke locatie met een prachtige binnentuin. Meedenkend en aandachtig om het beste eruit te halen!"