1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Feestlocatie bruiloft

De prachtige ruimtes van het klooster lenen zich prima voor een feestelijke afsluiting van uw mooiste dag. De zalen kunnen naar eigen wens worden ingericht. Een akoestische band of DJ zorgen voor een swingende invulling van uw feest. Heerlijke drankjes en hapjes zijn bij ons vanzelfsprekend. Wij zorgen dat het uw gasten aan niets ontbreekt.

Feestarrangementen

Een feestavond is niet compleet zonder bijpassende hapjes en drankjes. Met één van de compleet verzorgde feestarrangementen heeft u voor een all-in tarief hapjes en drankjes voor uw gasten gedurende de hele feestavond.

Huwelijksnacht en overnachten

Sluit uw feest af met een unieke overnachting in ons voormalig seminarie. Bovendonk beschikt over 48 hotelkamers waarvan 24 eenpersoonskamers en 24 tweepersoonskamers. De kamers zijn voorzien van televisie, bureau en badkamer met douche en toilet. Daarnaast zijn er 40 tweepersoons budgetkamers die tegen een sterk gereduceerd tarief worden aangeboden.

De volgende dag staat er een uitgebreid ontbijtbuffet voor u klaar in één van de sfeervolle privéruimtes waar u samen met familie en vrienden na kunt genieten van een memorabele huwelijksdag.