bruidskamer-hotel
Beste Prijs Garantie
 — 
Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Trouwlocatie met overnachting

U gaat trouwen en zoekt een locatie waar u gasten kunt ontvangen van verder weg zónder dat ze na een fantastische dag nog naar een hotel of B&B gaan, te voet of met een taxi. Dan bent u bij Trouwlocatie Bovendonk aan het juiste adres. Als officiële trouwlocatie van de gemeente Halderberge én hotel is Bovendonk de locatie waar de gehele bruiloft kan plaatsvinden, van ceremonie en receptie, tot huwelijksfeest, overnachting en bruidsontbijt de volgende dag.

52 hotelkamers, één bruidskamer

Het hotel beschikt over 52 hotelkamers van ***-kwaliteit. De kamers zijn bereikbaar met lift en trap en hebben uitzicht op het omliggende bos of de binnentuin van de trouwlocatie. Komen uw gasten van ver weg? Het is natuurlijk ook mogelijk om een voorovernachting te reserveren of zelfs langer te verblijven. Zo is het voor u en uw gasten mogelijk om op de trouwlocatie te blijven voor de overnachting.

Trouwen, overnachten, ontbijten

Het boeken van Bovendonk heeft vele voordelen. Één van de grote voordelen is de mogelijkheid voor u en uw gasten om te overnachten op de trouwlocatie. U kunt naast overnachten ná de bruiloft, ook een voorovernachting boeken. Zo begint u ontspannen aan de mooiste dag van uw leven. Ook na de bruiloft staan we voor u klaar. De ochtend na uw bruiloft kunt u met vrienden en familie nagenieten aan het bruidsontbijt. Liever nog even met z'n tweeen nagenieten? U kunt het bruidsontbijt ook in de bruidskamer nuttigen!

Bruidskamer

De Bruidskamer heeft net dat beetje extra luxe. Een extra groot bed, bubbelbad en natuurlijk iets lekkers als u na het feesten op de kamer komt!

Neem contact op

Heeft u vragen over de mogelijkheden om te trouwen met overnachting voor uw gasten bij Bovendonk? Neem dan snel contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende kennismaking.

Bellen    Mailen

  1. We zullen een antwoord naar dit e-mailadres sturen.
  2. We gebruiken uw telefoonnummer indien we contact met u willen opnemen in verband met uw vraag.
  3. We gebruiken uw persoonsgegevens uitsluitend voor het beantwoorden van uw vraag en zullen deze gegevens nergens anders voor gebruiken.