header-trouwen

Trouwlocatie Bovendonk, tussen Breda en Roosendaal

Uw bruiloft is een bijzondere dag van uw leven. Trouwlocatie Bovendonk, gelegen in Hoeven, gemeente Halderberge in Noord-Brabant, is de ideale trouwlocatie om uw complete bruiloft te organiseren, van ja-woord tot huwelijksfeest, compleet met overnachting en aansluitend bruidsontbijt.

Als u gaat trouwen wilt u daar een onvergetelijke dag van maken. Een dag waarop u kunt genieten en alles tot in de puntjes geregeld is. Uw bijzondere dag vraagt om een bijzondere trouwlocatie. Klooster Bovendonk, met een intieme en ongedwongen sfeer, is de perfecte locatie voor een romantische bruiloft om nooit te vergeten, centraal gelegen in Noord-Brabant. 

Trouwlocatie voor ceremonie, receptie, diner, feest en overnachting in Noord-Brabant

De historische sfeer van het klooster en de omgeving creëren een bijzonder decor voor uw huwelijksdag. Een uitzonderlijke plek waar u uw huwelijksfeest van begin tot eind kunt vieren. De verschillende sfeervolle zalen en binnentuin lenen zich bij uitstek voor het maken van trouwfoto’s, de huwelijksvoltrekking en het ja-woord, een receptie, het aansnijden van de bruidstaart, een diner en een feest* met de mogelijkheid tot overnachten als afsluiting. Bij mooi weer kan er ook in de binnentuin getrouwd, geborreld én gedineerd worden. Deze combinatie maakt Bovendonk een bijzondere trouwlocatie in Noord-Brabant.

Maak een afspraak        Bekijk een sfeerimpressie

Trouwen zonder zorgen.

Trouwen is al duur genoeg. Bij Bovendonk weet u vooraf wat een bruiloft u zal kosten. Met transparante prijzen per persoon komt u niet voor verrassingen te staan achteraf. Tijdens de voorbereidingen heeft u één vast contactpersoon. Ook op uw trouwdag heeft u één vast aanspreekpunt, wel zo fijn voor u en de ceremoniemeester. Hoewel Bovendonk een ruim opgezette trouwlocatie is bent u verzekerd van het feit dat u het enige bruidspaar bent dat trouwt op uw datum. 

Festivalbruiloft

Met de festivalbruiloft heeft u een prachtige trouwdag volgens een prettig programma. Alle tijd voor uw ceremonie, receptie, diner en borrel op een informele manier in een sfeervolle setting

Meer informatie

Trouwlocatie met overnachting in Brabant

Komen familie en vrienden van verder weg? Dan kunnen uw gasten na het huwelijk overnachten op Bovendonk. Geen gedoe met taxi en vervoer maar na de trouwerij en het feest gewoon gaan slapen. Trouwlocatie Bovendonk biedt de mogelijkheid om na de bruiloft te overnachten in een van de één- of tweepersoonskamers op Bovendonk. De volgende ochtend kunt u samen met uw familie en vrienden gezamenlijk genieten van een uitgebreid bruidsontbijt. 

Met 52 hotelkamers zijn er meer dan voldoende kamers om uw gasten na uw bruiloft te laten overnachten. Uiteraard is het ook mogelijk een voorovernachting te boeken voor u én uw gasten zodat uw feestelijke dag ontspannen kan beginnen. De combinatie van trouwen, vieren en overnachten maakt Bovendonk een bijzondere trouwlocatie met overnachting in Noord-Brabant

Hotelkamers

Uw bruiloft tot in de puntjes verzorgd.

Het team van trouwlocatie Bovendonk heeft jarenlange ervaring met het verzorgen en faciliteren van bruiloften. Met onze partners, van bloemist tot DJ maken we van uw bruiloft een prachtige dag. Uiteraard kunt u ook uw eigen leveranciers voor uw bruiloft selecteren.

Officiële trouwlocatie gemeente Halderberge

Bovendonk is een van de officiële trouwlocaties in de gemeente Halderberge, Noord-Brabant. Omdat Bovendonk een officiële trouwlocatie is, worden er voor deze bijzondere locatie geen extra kosten berekend voor het burgerlijk huwelijk door de gemeente Halderberge. Wilt u het burgerlijk huwelijk op Bovendonk houden? Dan dient u zelf contact op te nemen met de gemeente.

Trouwen in Halderberge


Jaarrond trouwen

Bovendonk is het gehele jaar beschikbaar voor uw bruiloft door de mogelijkheid om binnen- én buiten te trouwen tot 300 gasten. Zo is er altijd een slecht-weer scenario mogelijk, zonder dat u aan sfeer hoeft in te leveren. Bent u benieuwd naar de verschillende ruimtes? Vraag geheel vrijblijvend een rondleiding aan.

Bovendonk verzorgt alleen complete bruiloften met een minimale besteding van € 6.000,-. 

Uw trouwlocatie in Noord-Brabant, Trouwlocatie Bovendonk

Trouwlocatie Bovendonk ligt in het Brabantse dorp Hoeven in de gemeente Halderberge. De ideale locatie om te trouwen tussen Breda, Etten-Leur en Roosendaal. Meer weten over de geschiedenis locatie. Vele bruidsparen gingen u voor met hun mooiste dag. Dit is waarom bruidsparen voor trouwlocatie Bovendonk kiezen:

 • Een bijzondere trouwlocatie met historie
 • Centraal gelegen in Noord-Brabant tussen Breda, Bergen op Zoom en Roosendaal.
 • Alles-in-één trouwlocatie, van huwelijksvoltrekking en receptie tot feest en overnachting
 • Gratis parkeergelegenheid
 • Gemakkelijk bereikbaar via A58 en A17 op enkele minuten afstand
 • Geschikt voor gezelschappen tot 300 personen
 • Binnen óf buiten trouwen in een historische ambiance.
 • Een bruidspaar per dag. U trouwt exclusief.
 • Ideale locatie voor trouwfoto's

Neem geheel vrijblijvend contact op

Bent u op zoek naar een trouwlocatie in Noord-Brabant en geïnteresseerd in de mogelijkheden om te trouwen op Bovendonk? Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak met onze weddingplanner Peggy van Aert of bezoek Bovendonk tijdens de Open Dag en maak ook kennis met onze samenwerkingspartners.

Bellen       Mailen

 1. We zullen een antwoord naar dit e-mailadres sturen.
 2. We gebruiken uw telefoonnummer indien we contact met u willen opnemen in verband met uw vraag.
 3. We gebruiken uw persoonsgegevens uitsluitend voor het beantwoorden van uw vraag en zullen deze gegevens nergens anders voor gebruiken.