diner-trouwlocatie

Culinair genieten

Geniet van eerlijk eten, van streekproducten en seizoensgebonden gerechten in één van onze sfeervolle zalen. Deze besloten ruimtes zijn zeer geschikt om in alle rust het huwelijksdiner te laten plaatsvinden. Van een lunch, BBQ, dinerbuffet, meer-gangen of een op maat gemaakt menu, alles is mogelijk. Geniet van de heerlijke gerechten welke onze chef-kok met zoveel mogelijk duurzame ingrediënten met zorg voor u bereidt.

Receptie

Zowel binnen als buiten biedt Bovendonk u de mogelijkheid om een feestelijke receptie te houden met vrienden, kennissen en familie. De sfeervolle binnentuin is 's zomers bij uitstek de plek om na de ceremonie te proosten en de taart aan te snijden, maar ook binnen zijn er voor zowel groot- als klein gezelschap sfeervolle zalen waar geproost kan worden.

Diner

De Refterzaal met de kenmerkende gemetselde bogen is samen met de Bibliotheek dé plek om te dineren. Kies voor een shared diner, buffet of uitgeserveerd 3-, 4-, of 5-gangendiner. Liever buiten dineren? Kies bijvoorbeeld voor een BBQ-buffet met live-cooking of een zomers Italiaans buffet.

Feest

Ook tijdens het feest ontbreekt het niet aan smakelijke en feestelijke hapjes. Van bitterbal tot culinair hoogstandje, de keukenbrigade zorgt voor een smakelijke omlijsting van de feestavond.